In de media

Lees hier wat de kranten, tijdschriften, TV en online journalisten over Lighthouse Works schreven:

In februari 2018 schreef de UITkrant Haarlem een leuk stuk over ons!

Het magazine Vrouw publiceerde in januari 2015 een pagina groot artikel over Lighthouse Works’ Detox weekenden.

De Volkskrant nam deel aan een Lighthouse Detox Weekend en schreef hierover een uitgebreid artikel.
“Een vastenkuur hoeft geen spartaanse aangelegenheid te zijn. Het kan ook op een milde manier, met lekkere sapjes, ontspannende massages en viersterrenluxe. Nee hoor, geen bitterzout of wonderolie, geen klysma’s, geen hoge darmspoelingen, geen verplichte wisseldouches met warm en koud (écht koud) water. ‘Wij zijn van lief voor het lichaam’ zegt Nadine Muller, een van de begeleidsters van Lighthouse Works. Het enige wat we op deze eerste vastendag van ons detoxweekend hoeven te doen… lees meer!“

Jan‘s hoofdredactrice Esther kwam ook een weekend detoxen: “Of je nou gelooft in de werking van detox of niet, je voelt je wel fris en licht na die paar dagen”.

Flair publiceerde in het januari nummer van 2013 een mooie tip: “Welke kant wil je eigenlijk op? Weet je het allemaal even niet meer? Geeft niks. De retraiteweekenden van Lighthouse Works helpen je (weer) richting te geven aan je leven. Samen meet coaches en therapeuten leer je verder te kijken dan het zo gewoon geworden multitasken, de deadlines en sociale verplichtingen. Zo krijg je scherp wat je ook alweer écht belangrijk vindt in het leven.” De Flair interviewde  een van onze cursisten. “Toen ik zondagavond thuiskwam, voelde ik me geweldig. Mijn lichaam zat vol energie, mijn geest stond open. Dat weekend had ik de beste ideeën bedacht. Een daarvan is dat ik dit vanaf nu elk half jaar ga doen.”

De Viva omschrijft ons weekend als “Bepaald geen Spartaanse taferelen tijdens het yogaweekend van Lighthouse Works, maar ‘gewoon’ drie dagen lang je batterij opladen in een viersterren-spahotel”

Nieuws en blogs

Uitgelicht