Mindfulness test

Ben jij mindful of is je mind full?

In onze Mindfulness test kun je bekijken hoe je momenteel in het leven staat. De Mindfulness test is een momentopname om je een helder beeld te geven van je huidige stressniveau. Het invullen van de Mindfulness test duurt slechts vier minuten en je krijgt direct het resultaat te zien.

Neem bij het beantwoorden van de vragen de afgelopen drie maanden in gedachten en probeer de vragen zo eerlijk mogelijk te beantwoorden. Het gaat om hoe je ervaring echt is, en dus niet hoe je ervaring volgens jou zou moeten zijn. Je helpt jezelf meer door nu even geen sociaal wenselijk, maar eerlijke antwoorden te geven. Succes!

 

Voel je je vaak vermoeid, slaperig of oververmoeid?

Voel je thuis en op je werk regelmatig tijdsdruk?

Heb je het gevoel dat je veel dingen (privé en werk) aan je hoofd hebt waar je je druk over maakt?

Drink je overdag meer dan twee koppen koffie om jezelf te activeren?

Eet je soms haastig om vervolgens te vergeten wat je ook weer gegeten had?

Voel je je regelmatig prikkelbaar en merk je dat je je snel ergert aan mensen of situaties?

Heb je last van gespannen spieren in je schouders, nek en rug?

Ben je vaak aan het multitasken?

Ben je altijd bereikbaar voor iedereen en kijk je wel erg vaak op je telefoon?

Doe je weleens dingen op de automatische piloot en vraag je je vervolgens af wat je ook alweer aan het doen was?

Denk je regelmatig na over wat er in de toekomst allemaal nog moet gebeuren en maak je meerdere to do lijsten in je hoofd?

Denk je ’s avonds of ‘s nachts weleens na over een antwoord dat je iemand eigenlijk overdag had willen geven?

Wil je meer tools om te leren omgaan met stress en de wisselvalligheden van het leven?

Wil je meer tijd maken voor bezigheden waar je energie van krijgt en waar je blij van wordt?

Mindfulness test
0 - 4 punten: Je bent zen geboren

Gefeliciteerd, waarschijnlijk ben je zen geboren en weet je dat gevoel vast te houden of eenvoudig terug te vinden. Je balanceert vaardig door het leven en je zorgt ervoor dat je draaglast niet groter is dan je draagkracht. Zo zorg je goed voor jezelf. Ga zo door! Wil je ondertussen meer inspiratie en af en toe wat verdieping op de momenten dat je rust neemt, om weer helemaal op te kunnen laden? Bekijk al onze retreats Retreats

En klik gerust even hier voor fijne Mindfulness inspiratie.

0-4 punten: Je bent zen geboren

5-10 punten: Let op je balans

11-14 punten: Time for change

5 - 10 punten: Let op je balans

Het lukt je nog net om constructief om te gaan met de stress in je leven. Het is een kunst om dat zo te houden. De ene dag gaat het je nog goed af en de volgende dag wellicht wat minder.

Daarom is het zaak om je energiepeil in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat je genoeg activiteiten onderneemt waar je van bijtankt. Daarom spreken wij bij Lighthouse over balanceren als een werkwoord. Het cultiveren van een gezonde balans is elke dag en in elke situatie weer anders. En dat maakt het juist zo interessant, vinden wij.

Onze diverse Mindfulness retreats kunnen je net de tools bieden die je nodig hebt, om het je echt eigen te maken, zodat je daar sneller op terug kunt vallen in situaties waarin het nodig is. Klik hier eens voor ons aanbod.

Klik hier voor fijne Mindfulness inspiratie.

0-4 punten: Je bent zen geboren

5-10 punten: Let op je balans

11-14 punten: Time for change

11 - 14 punten: Time for change

Hoog tijd voor verandering en verbetering. Het is belangrijk en nodig om je fysieke en mentale gezondheid meer aandacht te geven, voordat je tank leeg is. Gun jezelf meer tijd om op te laden, uit te rusten en beter voor jezelf te zorgen. Wellicht zien we je bij een van onze Mindfulness retreats? Wij bieden diverse heerlijke Mindfulness retreats op prachtige plekken in Nederland. Onze Mindfulness trainers hebben alle kennis in huis om je verder op weg te helpen en je vragen te beantwoorden, van boekentips om zelf aan de slag te gaan met toegepaste aandachtsoefeningen. Daarnaast is er volop ruimte voor luxe ontspanning, heerlijk eten en gezelligheid. Het toepassen van Mindfulness heeft al miljoenen mensen geholpen om hun stressklachten te verminderen en beter opgewassen te zijn tegen de wisselvalligheden van het leven.

Klik hier voor fijne Mindfulness inspiratie.

0-4 punten: Je bent zen geboren 5-10 punten: Let op je balans 11-14 punten: Time for change

Share your Results: