Het Lighthouse Works team

Waar staat onze naam Lighthouse Works voor?

Een lighthouse, een vuurtoren, staat symbool voor een plek van licht. Een veilige plek, stevig verankerd, welke niet zomaar met alle winden mee waait. Het licht leidt de weg, maar duwt het schip niet de haven in. Het is de schippers vrije keus om het licht te volgen of een ander pad te kiezen.
And… it works! Resultaat is onze drijfveer.

Ons superwomen team

Sinds de oprichting in 2010 werken wij samen met de beste en meest toegewijde Yogadocenten, Mindfulness trainers, Masseurs en Voedingscoaches die met passie hun kennis en ervaring willen delen!

Lisette

Eigenaresse Lighthouse Works, leefstijl- en detoxcoach

Al van jongs af aan wist ik wat ik later wilde gaan doen: gasten verwelkomen en ze lekker in de watten leggen… ze een prachtige herinnering meegeven.
Uiteindelijk ben ik na de Hogere Hotelschool Maastricht terecht gekomen in de hospitality, training en werving & selectie branche en heb ik jarenlang een eigen werving & selectie bureau gerund. Heerlijke jaren. In die jaren groeide mijn interesse in Voeding, Gezondheid en Bewegen. Vandaar dat ik de Post-HBO Opleiding tot Leefstijlcoach en cursus Orthomoleculair Detox consulente heb gevolgd. En uiteindelijk leidde dit alles naar Lighthouse Works. Alles komt samen in dit prachtige bedrijf en het is heerlijk om met een geweldig team mooie programma’s te ontwikkelen die bijdragen aan een ieders welzijn en gezondheid.


Suus

Yoga docente 

Ik combineer met veel plezier mijn werk als freelance projectmanager met het geven van yogalessen op verschillende plekken. Ik volgde mijn Ashtanga yoga-opleiding bij Johan Noorloos, Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil. In eerste instantie om meer kennis op te doen voor mijn eigen ‘practice’ maar al snel ervoer ik hoe leuk het is om deze kennis over te dragen en andere te laten zien dat yoga niet zweverig hoeft te zijn. Yoga is hard werken en zalig! Door het Lighthouse team ben ik aangestoken om ook massage opleidingen te volgen. Wauw, weer zo’n mooie aanvulling. Echt, ik vind het een voorrecht om anderen te kunnen laten genieten van het geven van yogalessen en massages.


Bea

Yoga docent, gecertificeerd Mindfulness trainer VMBN & Coach

Mijn werk voor Lighthouse Works voelt niet als werk, maar als vervulling. Met heel veel plezier geef ik yogalessen en mindfulnesstrainingen en -coaching aan volwassenen, jongeren en kinderen. Ik help je graag om (weer) in verbinding te komen met je eigen lichaam, je authentieke zelf en je eigen wijsheid. In Castricum combineer ik mijn werk als docent en coach met freelance schrijfwerk en verzorg ik de redactie van boeken over yoga en persoonlijke ontwikkeling. Ik hoop je te ontmoeten tijdens een van de Lighthouse Works weekenden!


Gwendala

Detox- en voedingscoach & Yoga- en pilates docente

Gwendala Detox Coach

Tot mijn achttiende leefde ik grotendeels op witbrood met chocopasta en knakworsten. Ik had klachten als hoofdpijn, bloedarmoede, menstruatieklachten en acné. Op een dag besloot ik dat het genoeg was geweest en begon ik mijn lichaam te voeden in plaats van te vullen. Ik ging mij steeds fitter voelen en deed alle mogelijke opleidingen en cursussen die er op voedings- en leefstijlgebied bestaan. Nu deel ik heel graag al mijn kennis en ervaring met iedereen die zich fit en vitaal wil voelen, maar nog niet precies weet hoe. Zelf geloof ik niet in diëten, wel in anders eten. Ook ik hou van een wijntje en een stuk chocola op zijn tijd. Ik ben een gediplomeerd en ervaren orthomoleculair voedingstherapeut, run mijn eigen praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde en ben personal trainer en yoga- pilates docent. Met plezier geef ik toegankelijke lezingen, workshops voor bedrijven en festivals en begeleid ik de Detox Weekenden bij Lighthouse Works. Ik hoop je snel een keer te verwelkomen!


Natalie

Yoga docente, Reiki Practitioner, TRE provider

Rond mijn 22ste kwam ik voor het eerst in aanraking met Bodywork in de vorm van een stretching klas bij een zeer deskundige lerares. Ik was betoverd ,ik kon negatieve gevoelens via beweging loslaten! Ik was hier door geraakt en geïntrigeerd en heb vervolgens bij diverse leraren Yoga bestudeerd, zowel vanuit traditioneel oogpunt als de westerse benadering van Critical Alignment. Biomechanische Alignment heeft mijn visie verder verfijnd. Mijn stijl van lesgeven is informatief, mindful en playful. Verder ben ik naast Reiki practitioner ook TRE provider. Een revolutionaire methode, geschikt voor iedereen om opgeslagen chronische stress en trauma laagje voor laagje los te leren laten. Ik kan jou in een weekend leren hoe je dat doet. Leuk als ik je ontmoet!


Elske

Yoga docente & voedingscoach

Elske yogadocentTien jaar geleden, begon ik met het beoefenen van het fysieke deel van yoga om weer flexibeler te worden na meerdere marathons gerend te hebben en het lesgeven in TRX training.
Naast het flexibeler worden heeft de yoga mij geholpen om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Yoga inspireert mij ontzettend om mindful in het leven te staan. Mijn 200-uurs vinyasa / Hatha teacher training heb ik voltooid in India.
Daarna had ik de smaak te pakken en heb mij verder verdiept en de volgende opleidingen gevolgd: Trauma sensitieve yoga, Gevangenis yoga, Yin yoga, Core vinyasa.

Ik combineer mijn Vinyasa, Yin en Aerial yoga lessen altijd met momenten van meditatie en pranayama (beheersing van de levensenergie) en hou ervan om
met yoga op een speelse wijze zowel het lichaam, geest als ziel te voeden in een krachtige en creatieve flow. Het doel hierbij is dat je weer energiek en in balans van de mat de wereld instapt. Ik kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten tijdens een van de fijne weekenden van Lighthouse Works.


Jorinde

Gecertificeerd Mindfulness trainer VMBN, Coach &  Yoga docente

Jaren geleden, toen ik nog als communicatietrainer en manager werkte bij een grote organisatie in de gastvrijheidsbranche, kwam ik in aanraking met mindfulness en yoga. Ik herinner mij nog goed de ogenschijnlijk simpele oefening die uiteindelijk grote impact had (en nog steeds heeft) op mijn leven; De Adempauze. Sindsdien heb ik mij zowel op professioneel als persoonlijk vlak verdiept in de beoefening van mindfulness, yoga, coaching en training en combineer ik mijn twee grote passies; persoonlijke ontwikkeling en mentale & fysieke gezondheid. Ik geef zowel particulier als in het bedrijfsleven trainingen over persoonlijk leiderschap, vitaliteit en stresspreventie. Ik word ontzettend blij van mijn werk en het begeleiden van de weekenden bij Lighthouse voelt als een cadeautje. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen!


Uitgelicht