Vitaliteit op je werk

Medewerkers en teams reiken wij ‘tools’ aan om de eigen fysieke, mentale en emotionele balans te versterken.

Energieke, blije en veerkrachtige medewerkers en teams, die met plezier nu en in de toekomst, een positieve bijdrage kunnen en willen leveren aan de organisatie en lekker in hun vel zitten. Dat is waar wij ons vol enthousiasme voor inzetten.

Nieuwsgierig? Mail ons gerust: info@lighthouseworks.nl, dan komen we snel met een reactie.

Ervaringen

ABN AMRO

Dank aan jouw collega’s voor het verzorgen van de workshops Voeding & Beter Slapen en Yoga & Beter Slapen. De workshops maakten onze teamdag met thema Vitaliteit tot een mooi geheel. De trainster van de Yoga workshops was echt top. Ze voelde meteen aan dat de groepen heel verschillend waren en daarom heeft ze de workshops meteen daarop aangepast. Dat werd zeer gewaardeerd!
De trainster van workshop Voeding & Beter Slapen had een deel van het team meteen te pakken en zij stelden dan ook meteen vragen. Het andere gedeelte van de groep heeft actief meegeluisterd en nam de info tot zich. Niets mis mee! Ik vond het geslaagd en de rest van de collega’s ook! Dank, dank, dank!

December 2019, Afdeling Brand, Marketing & Communications bij ABN AMRO

ECNP

Voor onze team-dag 2019 hebben we Lighthouse Works gevraagd een ochtendprogramma in het teken van Mindfulness te verzorgen. De dag begon met een uur yoga. Daarna gaf Bea ons een kijkje in de wereld van Mindfulness. Na een korte introductie gingen we meteen aan de slag met verschillende oefeningen. Ze deed dit op een hele leuke, toegankelijke en ontspannen manier! De oefeningen waren voor iedereen goed te begrijpen en direct toepasbaar, precies waar we naar op zoek waren voor deze dag. Een erg geslaagde dag die alles behalve zweverig was!

CRH Bouwmaten – Managementteam

Het managementteam van CRH Bouwmaten was op zoek naar een teamtraining, anders dan gangbare teamtrainingen of team-coaching. En vond dat bij Lighthouse Works. Fijn om in drukke tijden aandacht te (leren) besteden aan rust en toch daarnaast doelgericht bezig zijn. Al vanaf het eerste contact verliep de samenwerking met Lighthouse Works prima en zo is er een mooi tweedaagse maatwerkprogramma ontstaan wat perfect aansloot bij de behoefte van het team. En ook als je geen ervaring hebt met Mindfulness maar we wel voor open staat, is het zeker een aanrader! Ons team was zo positief dat later in het jaar een tweede sessie heeft plaatsgevonden en wederom een hele positieve ervaring. Fijn om samen te werken met twee professionals die flexibel inspelen op actualiteiten.

KLM – HR Support

Daphne Hofman van KLM HR Support riep de hulp van Lighthouse Works in voor haar project ‘Gezondheid op het werk’, met als doel om medewerkers praktische handvatten mee te geven om bewuster te worden van een gezondere leefstijl. Zelf deed ze mee aan een Detox Weekend, welke ze een ‘life changing experience’ noemde en waarna ze Lighthouse Works vroeg om twee lezingen over gezonde voeding te geven bij de KLM incompany. Haar reactie: “Ik ben razend enthousiast over deze organisatie, de professionaliteit, begeleiding en kwaliteit ervan. Het zijn mensen die echt verstand van zaken hebben, weten waar ze het over hebben en zeer goed omgaan met hun klanten, met alles wat erbij hoort.”

Viva! Zorggroep

Deze zorg professionals wilden de samenwerking van hun team verbeteren en schakelde Lighthouse Works in voor hulp. Marit Beimers, initiatiefneemster van Viva! Zorggroep schrijft: “Voor onze teambuilding dag wilden wij graag een acro-yoga workshop, omdat dat samenwerking en vertrouwen op een speelse manier stimuleert. En dat het liefst op een ontspannen locatie. Wat een geweldige dag werd dat! Acro-yoga was voor iedereen nieuw en niet iedereen is zo sportief/lenig, dus vooraf waren er een paar met wat twijfel. Maar toen we eenmaal waren begonnen was iedereen er vol van! Geweldige docente die alle aandacht had voor iedereen, en een geweldige locatie: op het strand! Relaxed, gezellig én… het heeft ons team echt een boost gegeven! Bedankt Lighthouse works!”

Cinéart Nederland

Deze Amsterdamse filmdistributeur wilde zijn personeel eens goed in het zonnetje zetten en boekte een “Business in Balance” dag:
Die dag startte niet bij de koffie automaat maar in de vergaderzaal met een 15 Minutes No Sweat Yoga sessie. Gewoon in pak! De lunch werd die dag ook door Lighthouse Works verzorgd, hip & healthy: Rawfood Lunch! En gedurende de dag kregen alle medewerkers een half uurtje extra ontspanning met een Indian Head Massage. Reactie van één van de werknemers de volgende dag: “Heb sinds tijden niet meer zo goed en lang geslapen als vannacht, fijn die yoga en massage!”

Ook doen?

Nieuwsgierig geworden, mail ons even! Leuk om van je te horen.

Mail je wensen naar info@lighthouseworks.nl en wij maken graag vrijblijvend een offerte.