Reviews

Marieke (33) – Mindfulness Weekend

Life-changing! Zonder twijfel. Ik voel nu wat ik al een tijdje wist, wat een ervaring! Dit gun ik iedereen. Ik ga zelf ook zeker terugkomen voor meer.

Esther (52) – Detox Weekend

Wat een geweldige ervaring was het Detox weekend Veluwe! Erg spannend of het vol te houden zou zijn. Maar dat ging boven verwachting! Dankzij het programma waarbij steeds een activiteit wordt aangeboden is het prima te doen. Lieve en betrokken begeleiding van Karen en Danielle. Toppers! Heerlijke locatie. Super lekkere sappen van Frecious. Meteen een sap-abonnement genomen na het weekend om de gezonde reboot vast te houden. Een levensveranderende ervaring jullie detox-weekend!

Ada (49) – Detox Weekend

“Genoten! Hoofd nog niet helemaal leeg, had wat langer mogen duren. Begin net te ontspannen. Sapjes, thee, begeleiding is super! Heb echt tijd voor mezelf gehad.”

Martin Hoffman (41) – Mildvasten Weekend

“Het heeft mij heel veel rust gegeven! Kan met een opgeladen accu weer naar het werk. Ga zeker nog een keer mee.”

Mariska (36) – Yoga Intensive Weekend

“Het weekend zat zeer goed in elkaar: goede opbouw, goede organisatie, alles klopt. Niets moet, alles mag. Een cadeautje dit weekend!”

Marianne (34) – Mildvasten Weekend

“Ik heb een intensief maar fijn weekend gehad. Ik heb meer rust in mijn hoofd waardoor ik me zekerder voel om nieuwe keuzes te maken op mijn levensweg. Daarom wil ik Nadine, Evalien en Patricia bedanken. Drie schitterend mooie vrouwen die in hun kracht staan. Ik ben blij jullie ontmoet te hebben.”

Christa (50) – Yoga Intensive Weekend

“Rustgevend. Lieve, warme mensen. De aandacht die je krijgt is heel bijzonder. Jullie zijn GEWELDIG! Hartelijk dank!!”

Brechje Lubse (36) – Mindfulness Weekend

“Geweldige ervaring waar ik met veel spanning tegen op zag maar zeer snel bij aankomst tot rust geturnd en in blijdschap geëindigd.”

Margarita (40) – Mindfulness Vervolg Weekend

“Ik vond het echt heel erg mooi, verhelderend en goed georganiseerd. Het was precies wat ik ervan gehoopt had en wat ik nodig had. Het feit dat er ook wellness aanwezig was in combinatie met de mindfulness workshops, vond ik geweldig. Ik ga geladen met posiieve energieweer weg! Dank aan de zeer goede docenten.”

Carlijn (44) – Detox Weekend

“Het weekend was heerlijk. Fijn om jezelf te verwennen met je te laten verwennen. Heerlijk om door iemand anders de sappen te laten verzorgen en je gewoon tijd hebt voor jezelf, je boek etc. Niets moet, alles mag! Gezellig, verfrissend en niet te zweverig!”

Tessa (30) – Yoga Weekend

“Top weekend! Ik voelde mij snel op mijn gemak, goede begeleiding in de lessen, genoeg vrije tijd en een leuke klik met de groep. Niet bang zijn om het alleen te doen, juist een aanrader om alleen te gaan! Inspirerend weekend wat energie geeft.”

René (25) – Detox Weekend

“Dit weekend heeft mij geestelijk en fysiek stilte en rust geboden. Daardoor heb ik de gelegenheid gekregen om volledig in het hier en nu te komen. Ik heb nieuwe inzichten opgedaan en ben weer een stapje verder in mijn bewustwordingsproces. Dankbaarheid voor de warmte en liefde! Namaste!”