Waar staan wij voor?

Waarom een Lighthouse Works retreat?

Soms is het erg lastig om het juiste (weekend) retreat te kiezen. Ga ik alleen, met partner of met een of meerdere vrienden/vriendinnen? Maar vooral hoe zie ik in het grote aanbod van retreats, welke het beste bij mij past? Het enige wat wij kunnen doen, is laten zien waar wij voor staan en wat wij na 10 jaar ervaring nog steeds belangrijk vinden:

Kleine groepen

Wij vinden echt, oprecht contact heel belangrijk, zodat iedereen zich gezien en gehoord voelt. En iedereen zich op zijn eigen manier prettig en ‘thuis’ kan voelen. Onze weekenden bestaan uit minimaal 8 en maximaal 14 deelnemers.

Altijd 2 begeleiders

Of we nu 8 of 14 deelnemers hebben, er zijn altijd twee kundige, en ook niet onbelangrijk, gezellige begeleiders 24 uur per dag aanwezig. Ze zijn er voor jou, om jou optimaal te begeleiden in jouw Detox, Mindfulness of Yogaproces. Bij hen kun je ook voor en na de workshops terecht met je vragen, als je je niet helemaal lekker voelt, of meer informatie nodig hebt. Naast een ontzettend warm team, waar we echt trots op zijn, zijn onze trainers en docenten zeer kundig in hun vak en echte mensen mensen.

Locatie

Tijdens onze weekenden kun je je heerlijk onderdompelen in alle wellness faciliteiten die de Heerlickheijd van Ermelo te bieden heeft. Naast genieten in de vrije uurtjes van de sauna en zwembad en het bos, biedt deze locatie ook voldoende ruimte om je vrij te kunnen voelen van de groep om lekker je eigen gang te kunnen gaan. Zonder je verplicht te voelen sociaal te moeten zijn.

Programma

Wij bieden een mooi en duidelijk programma met een goede balans tussen vrije tijd en programma onderdelen. Hierdoor kun jij alles uit je weekend halen wat je eruit zou willen halen. Voor ons na 10 jaar een cliché, maar niks moet en alles mag! Dus ook als je uit wilt slapen, of langer het bos in wilt, het is allemaal prima: het is jouw weekend!

Ontzorgen

Omdat wij al bijna 10 jaar met veel liefde en aandacht retreats organiseren weten we wat het is om te ontzorgen. Van A tot Z is jouw weekend dan ook georganiseerd. Je ontvangt voorbereidende informatie waardoor je relaxed en goed voorbereid naar jouw weekend kan toeleven. Heb je na jouw retreat nog vragen, tips, of kunnen we je verder helpen? Maakt niet uit hoe lang het geleden is, wij helpen jou heel graag!

Nazorgen

Heb je na jouw retreat zoveel inspiratie gekregen om er mee verder te willen gaan, maar nog meer handvatten nodig, ben je op zoek naar een vast coachingstraject, Mindfulness 8-weekse, voedingscoach, leefstijlcoach, masseur of vaste yogalessen? Of wie weet kunnen wij op jouw werk ook wel wat betekenen op het gebied van vitaliteit voor jou en je collega’s! Bel of mail ons, er is zoveel mogelijk en we hebben een te gek team waarmee we je vast verder op weg kunnen helpen.

Uitgelicht