Het Lighthouse Works team

Waar staat Lighthouse Works voor?

Een lighthouse, een vuurtoren, staat symbool voor een plek van licht. Een veilige plek, stevig verankerd, welke niet zomaar met alle winden mee waait. Het licht leidt de weg, maar duwt het schip niet de haven in. Het is de schippers vrije keus om het licht te volgen of een ander pad te kiezen.
And… it works! Resultaat is onze drijfveer.

Ons superwomen team

Sinds de oprichting in 2010 werken wij samen met de beste en meest toegewijde Yogadocenten, Mindfulness trainers, Masseurs en Voedingscoaches die met passie hun kennis en ervaring willen delen!

Lisette

Eigenaar Lighthouse Works

Al van jongs af aan wist ik wat ik later wilde gaan doen: gasten verwelkomen en ze lekker in de watten leggen… ze een prachtige herinnering meegeven.
Uiteindelijk ben ik na de Hogere Hotelschool Maastricht terecht gekomen in de hospitality, training en werving & selectie branche en heb ik jarenlang een eigen werving & selectie bureau gerund. Heerlijke jaren. In die jaren groeide mijn interesse in Voeding, Gezondheid en Bewegen. Vandaar dat ik de Post-HBO Opleiding tot Leefstijlcoach en cursus Orthomoleculair Detox consulente heb gevolgd. En uiteindelijk leidde dit alles naar Lighthouse Works. Alles komt samen in dit prachtige bedrijf en het is heerlijk om met een geweldig team mooie programma’s te ontwikkelen die bijdragen aan een ieders welzijn en gezondheid.


Yvon

Office & Marketing coördinator

Het aanspreekpunt voor al jullie vragen! Vanuit mijn passie voor vormgeving en concept denken, vier ik vandaag de dag dat ik als Office & Marketing coördinator van Lighthouse Works al mijn hobby’s kan combineren tot mijn droombaan. In de breedste zin van het woord, giet ik Lighthouse Works in zijn meest geschikte jasje. Aan de achterkant organiseer ik alle retreats van A tot Z, zodat onze trainers en docenten met alle aandacht er kunnen zijn voor onze deelnemers. Verder help ik je graag met al je vragen en informatie die je van ons nodig hebt. Ook kijk ik waar we Lighthouse Works nog fijner, leuker en mooier kunnen maken, om het voor iedereen een plek te maken waar je het beste uit jezelf kan halen.


Suus

Yoga docente & Masseuse

Ik combineer met veel plezier mijn werk als freelance projectmanager met het geven van yogalessen op verschillende plekken. Ik volgde mijn Ashtanga yoga-opleiding bij Johan Noorloos, Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil. In eerste instantie om meer kennis op te doen voor mijn eigen ‘practice’ maar al snel ervoer ik hoe leuk het is om deze kennis over te dragen en andere te laten zien dat yoga niet zweverig hoeft te zijn. Yoga is hard werken en zalig! Door het Lighthouse team ben ik aangestoken om ook massage opleidingen te volgen. Wauw, weer zo’n mooie aanvulling. Echt, ik vind het een voorrecht om anderen te kunnen laten genieten van het geven van yogalessen en massages.


Jolien

Gecertificeerd Mindfulnesstrainer VMBN (cat.1,) Meditatie Facilitator & Masseuse

Met veel plezier ben ik werkzaam als event manager, Mindfulnesstrainer & Meditatie Facilitator – alle drie vallen en staan met oprechte aandacht! Naast achtweekse trainingen op open inschrijving en in organisatie, begeleid ik retraites en clinics. Ik zet mij in voor de integratie van mindfulness in onze samenleving en het mogen trainen van Mindfulness is voor mij een grote eer en een nog groter plezier. “De ander ontmoeten is ook jezelf beter leren kennen”. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!


Bea

Yoga docent, gecertificeerd Mindfulness trainer VMBN, Coach & Masseuse

Mijn werk voor Lighthouse Works voelt niet als werk, maar als vervulling. Met heel veel plezier geef ik yogalessen en mindfulnesstrainingen en -coaching aan volwassenen, jongeren en kinderen. Ik help je graag om (weer) in verbinding te komen met je eigen lichaam, je authentieke zelf en je eigen wijsheid. In Castricum combineer ik mijn werk als docent en coach met freelance schrijfwerk en verzorg ik de redactie van boeken over yoga en persoonlijke ontwikkeling. Ik hoop je te ontmoeten tijdens een van de Lighthouse Works Weekenden!


Tessa

Yoga docente, gecertificeerd Mindfulness trainer VMBN cat. 1, Coach & Masseuse

Na een decennium in de zakelijke wereld te hebben gewerkt, heb ik de gevolgen ervaren van uit balans zijn en kwam daardoor in aanraking met yoga. Dit betekende een omslag en het begin van een nieuw pad waarbij ik veel meer vanuit mijn hart en met passie kon leven. De jaren daarna volgde ik diverse opleidingen in binnen- en buitenland in yoga, mindfulness, coaching en massage. Ik deel mijn ervaringen graag met anderen en wil hen helpen hun balans te vinden. Mijn wens is hierbij mensen te enthousiasmeren en inspireren. In Amsterdam geef ik lessen / trainingen / workshops in yoga, mindfulness en massage. Bij Lighthouse Works komt dit alles mooi samen. Ik hoop je te mogen ontmoeten tijdens een van de weekenden.


Danielle

Yogadocent, Coach & masseuse

Danielle yogadocentYoga is een manier van leven en denken geworden die ik graag wil delen.

Mijn interesse voor yoga beoefening begon een aantal jaren geleden. In die tijd werkte ik voornamelijk als sport- en dansdocente en gaf daarin les aan zowel kinderen als volwassenen. Ik had een druk leven en ik zocht naar een manier om mijn lichaam en geest meer te ontspannen. Yoga bracht mij in die tijd heel veel, ik voelde dat er meer ruimte kwam in mijn lijf, mijn geest werd rustiger. Ik werd zo enthousiast over wat yoga mij bracht, dat ik besloot de docentenopleiding Hatha Yoga te gaan doen. Naast deze opleiding volgde ik diverse opleidingen en cursussen om massages te kunnen geven.
Met veel plezier geef ik nu lessen op gebied van yoga en mindfulness. Ik vind het ontzettend leuk om mijn enthousiasme voor yoga over te brengen en je te laten voelen wat yoga voor je kan betekenen. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten tijdens één van de Lighthouse weekenden!


Gwendala

Detox Coach, Massage therapeute, Yoga- en pilates docent

Gwendala Detox Coach

Tot mijn achttiende leefde ik grotendeels op witbrood met chocopasta en knakworsten. Ik had klachten als hoofdpijn, bloedarmoede, menstruatieklachten en acné. Op een dag besloot ik dat het genoeg was geweest en begon ik mijn lichaam te voeden in plaats van te vullen. Ik ging mij steeds fitter voelen en deed alle mogelijke opleidingen en cursussen die er op voedings- en leefstijlgebied bestaan. Nu deel ik heel graag al mijn kennis en ervaring met iedereen die zich fit en vitaal wil voelen, maar nog niet precies weet hoe. Zelf geloof ik niet in diëten, wel in anders eten. Ook ik hou van een wijntje en een stuk chocola op zijn tijd. Ik ben een gediplomeerd en ervaren orthomoleculair voedingstherapeut, run mijn eigen praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde en ben personal trainer en yoga- pilates docent. Met plezier geef ik toegankelijke lezingen, workshops voor bedrijven en festivals en begeleid ik de Detox Weekenden bij Lighthouse Works. Ik hoop je snel een keer te verwelkomen!


Natalie

Yoga docente, Reiki Practitioner, TRE provider

NatalieRond mijn 22ste kwam ik voor het eerst in aanraking met Bodywork in de vorm van een stretching klas bij een zeer deskundige lerares. Ik was betoverd ,ik kon negatieve gevoelens via beweging loslaten! Ik was hier door geraakt en geïntrigeerd en heb vervolgens bij diverse leraren Yoga bestudeerd, zowel vanuit traditioneel oogpunt als de westerse benadering van Critical Alignment. Biomechanische Alignment heeft mijn visie verder verfijnd. Mijn stijl van lesgeven is informatief, mindful en playful. Verder ben ik naast Reiki practitioner ook TRE provider. Een revolutionaire methode, geschikt voor iedereen om opgeslagen chronische stress en trauma laagje voor laagje los te leren laten. Ik kan jou in een weekend leren hoe je dat doet. Leuk als ik je ontmoet!


Eva

Detox Coach, gecertificeerd Mindfulness trainer VMBN, Masseuse en Auteur

Eva Mindfulness Trainer VMBN Detox Coach

Met veel plezier hou ik me nu al jaren bezig met mindfulness en gezonde voeding. Zo geef ik geregeld trainingen aan groepen en individueel en begeleid ik Mindfulness- en Detox weekenden bij Lighthouse Works. Ook ben ik auteur van het Mindfulness Doeboek en de Mindfulness Box. Mijn missie is om mensen te begeleiden bij hun bewustwordingsproces. Of dat nu op het gebied van gezonde voeding en detoxen is, of op het gebied van mindfulness en meer leven in het moment. Beide heeft te maken met het aanwakkeren van ons zelfherstellend vermogen. Ik ben ervan overtuigd dat we een groot deel van ons geluk daarmee kunnen beïnvloeden. Een fit lichaam en een heldere, wakkere geest. Ik help je daar graag bij.


Elske

Yogadocent & Masseuse

Elske yogadocentAcht jaar geleden, begon ik met het beoefenen van het fysieke deel van yoga om weer flexibeler te worden na meerdere marathons gerend te hebben en het lesgeven in TRX training.
Naast het flexibeler worden heeft de yoga mij geholpen om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Yoga inspireert mij ontzettend om mindful in het leven te staan. Mijn 200-uurs vinyasa / Hatha teacher training heb ik voltooid in India.
Daarna had ik de smaak te pakken en heb mij verder verdiept en de volgende opleidingen gevolgd: Trauma sensitieve yoga, Gevangenis yoga, Yin yoga, Core vinyasa.

Ik combineer mijn Vinyasa, Yin en Aerial yoga lessen altijd met momenten van meditatie en pranayama (beheersing van de levensenergie) en hou ervan om
met yoga op een speelse wijze zowel het lichaam, geest als ziel te voeden in een krachtige en creatieve flow. Het doel hierbij is dat je weer energiek en in balans van de mat de wereld instapt. Ik kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten tijdens een van de fijne weekenden van Lighthouse Works.


Natasja

Yogadocent, Masseuse, Voedingscoach

Naast mijn enorme passie voor yoga ben ik als personal trainer en voedingscoach begonnen. Iets wat ik nogsteeds met heel veel plezier doe. Als Personal Trainer was ik op zoek naar een manier om mijn trainingen te verbeteren, om een ​​evenwicht tussen het fysieke de geest en beweging te vinden. Zo begon mijn reis naar yoga, trainen is zowel fysiek als mentaal. 

In de opleiding tot yoga docent vond ik nieuwe manieren van het stretchen  van het lichaam. Dieper in het weefsel (bindweefsel). Voordat ik het wist, was ik verslaafd aan het gevoel dat mindfullness/meditatie en de yin yoga mij gaven. Aan het einde van elke practice ging ik met een hernieuwd gevoel naar buiten. Deze energie bracht mij een gelukkiger leven, en een gevoel van bewustzijn van mijn fysieke body en de mind. Yoga is meer dan fysieke beweging, het is ook het bewustzijn van, zelfontdekking en zelfbewustzijn. 

Ik nodig jou graag uit om deze mooie reis in een van onze weekenden te mogen maken.


Sandra

Trainer hormoonfactor, Voedingscoach, Overgangscoach 

Hormoontrainer Sandra

Ralph Moorman ken ik vanaf de dag dat hij zijn eerste boek uitgaf. Nadat ik zelf al een aantal jaren met darmklachten rond liep (er was jaren ervoor een spastische darm geconstateerd) en een onrustige huid ben ik mij gaan verdiepen in de Hormoonfactor en heb ik dit stap voor stap in mijn leven geïntegreerd. De resultaten logen er niet om; Een mooie stralende huid, een platte buik en een gelijkmatige energie gedurende de hele dag.

Inmiddels heb ik ook de opleiding tot trainer Hormoonfactor gevolgd en begeleid ik met succes vrouwen in mijn eigen praktijk.

Ik onderhoud mijn kennis en ervaring door het volgen van workshops, trainingen en masterclasses. Blijven ontwikkelen en de meest actuele kennis over deze thema’s tot mij nemen, zijn belangrijk voor mij.

Daarnaast geef ik over deze onderwerpen workshops en masterclasses aan het bedrijfsleven en ben ik erkend kenniscentrum voor OVER! de stichting voor De Overgang en schrijf ik diverse blogs.

Een heel weekend samen met een groep bij Lighthouse Works werken aan een basis voor een gezonde leefstijl is voor mij super waardevol om te doen en geeft me een goede dosis energie!


Uitgelicht