Het Lighthouse Works team

Waar staat Lighthouse Works voor?

Een lighthouse, een vuurtoren, staat symbool voor een plek van licht. Een veilige plek, stevig verankerd, welke niet zomaar met alle winden mee waait. Het licht leidt de weg, maar duwt het schip niet de haven in. Het is de schippers vrije keus om het licht te volgen of een ander pad te kiezen.
And… it works! Resultaat is onze drijfveer.

Ons superwomen team

Sinds de oprichting in 2010 werken wij samen met de beste en meest toegewijde Yogadocenten, Mindfulness trainers, Masseurs en Voedingscoaches die met passie hun kennis en ervaring willen delen!

Lisette

Eigenaar Lighthouse Works

Al van jongs af aan wist ik wat ik later wilde gaan doen: gasten verwelkomen en ze lekker in de watten leggen… ze een prachtige herinnering meegeven.
Uiteindelijk ben ik na de Hogere Hotelschool Maastricht terecht gekomen in de hospitality, training en werving & selectie branche en heb ik jarenlang een eigen werving & selectie bureau gerund. Heerlijke jaren. In die jaren groeide mijn interesse in Voeding, Gezondheid en Bewegen. Vandaar dat ik een Post-HBO Opleiding tot Leefstijlcoach heb gevolgd. En uiteindelijk leidde dit alles naar Lighthouse Works. Alles komt samen in dit prachtige bedrijf en het is heerlijk om met een geweldig team mooie programma’s te ontwikkelen die bijdragen aan een ieders welzijn en gezondheid.


Yvon

Office & Marketing coördinator

Het aanspreekpunt voor al jullie vragen! Vanuit mijn passie voor vormgeving en concept denken, vier ik vandaag de dag dat ik als Office & Marketing coördinator van Lighthouse Works al mijn hobby’s kan combineren tot mijn droombaan. In de breedste zin van het woord, giet ik Lighthouse Works in zijn meest geschikte jasje. Aan de achterkant organiseer ik alle retreats van A tot Z, zodat onze trainers en docenten met alle aandacht er kunnen zijn voor onze deelnemers. Verder help ik je graag met al je vragen en informatie die je van ons nodig hebt. Ook kijk ik waar we Lighthouse Works nog fijner, leuker en mooier kunnen maken, om het voor iedereen een plek te maken waar je het beste uit jezelf kan halen.


Nadine

Masseuse & Coach

Na ruim 10 jaar in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt, besloot ik op een gegeven moment te gaan doen wat ik echt leuk vind. Maar wat was dat dan? De zoektocht die daarop volgde is er één die mij tot nu toe veel persoonlijke groei en voldoening heeft gebracht, en er voor heeft gezorgd dat ik meer waardeer wat ik ben dan wat ik heb. Wat blijft is de overkoepelende noemer van “nu hier zijn”. Dus echt Nu Hier Zijn. Ik streef er naar om alles met aandacht te doen. Mijn ervaring is dat mensen enorm op kunnen bloeien door onverdeelde aandacht, een echt luisterend oor. En dat is precies wat ik bij Lighthouse Works doe: als gastvrouw en als masseuse heb ik alle aandacht voor jou.


Suus

Yoga docente & Masseuse

Ik combineer met veel plezier mijn werk als freelance projectmanager met het geven van yogalessen op verschillende plekken. Ik volgde mijn Ashtanga yoga-opleiding bij Johan Noorloos, Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil. In eerste instantie om meer kennis op te doen voor mijn eigen ‘practice’ maar al snel ervoer ik hoe leuk het is om deze kennis over te dragen en andere te laten zien dat yoga niet zweverig hoeft te zijn. Yoga is hard werken en zalig! Door het Lighthouse team ben ik aangestoken om ook massage opleidingen te volgen. Wauw, weer zo’n mooie aanvulling. Echt, ik vind het een voorrecht om anderen te kunnen laten genieten van het geven van yogalessen en massages.


Karen

Masseuse, Coach, Schoonheidsspecialiste & Dr. Hauschka Therapeute

KarenToen ik mij een poos geleden helemaal niet meer op mijn plaats voelde in mijn functie, volgden jaren van verdieping. Het begon allemaal met goed naar mijzelf luisteren; ‘wat wil ik en wat heb ik nodig?’ Via opleidingen en zelfonderzoek kon ik mijn ideale leven en werk steeds meer vormgeven. En toen kwam Lighthouse Works op mijn pad. Een prachtig concept waar ik mij meteen mee kon vereenzelvigen. Het draait allemaal om de kracht van het zelf herstellend vermogen van onze deelnemers en daar biedt het Lighthouse Works Team met open armen een geweldige ruimte voor! Ik ben trots en verheugd om daar deel van uit te maken.


Bea

Yoga docent, gecertificeerd Mindfulness trainer VMBN, coach & masseuse

Mijn werk voor Lighthouse Works voelt niet als werk, maar als vervulling. Met heel veel plezier geef ik yogalessen en mindfulnesstrainingen en -coaching aan volwassenen, jongeren en kinderen. Ik help je graag om (weer) in verbinding te komen met je eigen lichaam, je authentieke zelf en je eigen wijsheid. In Castricum combineer ik mijn werk als docent en coach met freelance schrijfwerk en verzorg ik de redactie van boeken over yoga en persoonlijke ontwikkeling. Ik hoop je te ontmoeten tijdens een van de Lighthouse Works Weekenden!


Tessa

Yoga docente, gecertificeerd Mindfulness trainer VMBN cat. 1, coach & masseuse

Na een decennium in de zakelijke wereld te hebben gewerkt, heb ik de gevolgen ervaren van uit balans zijn en kwam daardoor in aanraking met yoga. Dit betekende een omslag en het begin van een nieuw pad waarbij ik veel meer vanuit mijn hart en met passie kon leven. De jaren daarna volgde ik diverse opleidingen in binnen- en buitenland in yoga, mindfulness, coaching en massage. Ik deel mijn ervaringen graag met anderen en wil hen helpen hun balans te vinden. Mijn wens is hierbij mensen te enthousiasmeren en inspireren. In Amsterdam geef ik lessen / trainingen / workshops in yoga, mindfulness en massage. Bij Lighthouse Works komt dit alles mooi samen. Ik hoop je te mogen ontmoeten tijdens een van de weekenden.


Danielle

Yogadocent, coach & masseuse

Yoga is een manier van leven en denken geworden die ik graag wil delen.

Mijn interesse voor yoga beoefening begon een aantal jaren geleden. In die tijd werkte ik voornamelijk als sport- en dansdocente en gaf daarin les aan zowel kinderen als volwassenen. Ik had een druk leven en ik zocht naar een manier om mijn lichaam en geest meer te ontspannen. Yoga bracht mij in die tijd heel veel, ik voelde dat er meer ruimte kwam in mijn lijf, mijn geest werd rustiger. Ik werd zo enthousiast over wat yoga mij bracht, dat ik besloot de docentenopleiding Hatha Yoga te gaan doen. Naast deze opleiding volgde ik diverse opleidingen en cursussen om massages te kunnen geven.

Met veel plezier geef ik nu lessen op gebied van yoga en mindfulness. Ik vind het ontzettend leuk om mijn enthousiasme voor yoga over te brengen en je te laten voelen wat yoga voor je kan betekenen. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten tijdens één van de Lighthouse weekenden!


Anne

gecertificeerd Mindfulness trainer VMBN cat. 1, ACT coach & masseuse

AnneJaren geleden kwam ik in aanraking met Vipassana meditatie. Ik volgde een intensieve stilteretraite en was daarna ontzettend onder de indruk. Ik was in de retraite mezelf op een nieuwe manier tegengekomen, alsof ik er wakker van was geworden. Het was een van mijn mooiste alsook heftigste ervaringen ooit. Deze specifieke ervaring heeft me de kracht van meditatie en stilte laten zien. Ik heb de beoefening omarmt waardoor ik gelukkiger, lichter en bewuster leef. Na deze ervaring ben ik gestart met een opleiding tot mindfulnesstrainer aan de Hogeschool Utrecht en volgde ik de opleiding Acceptance and Commitment Therapy. Om mijn eigen beoefening te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig retraites binnen het Tibetaans of Zen Boeddhisme. Telkens weer ontdek, verdiep en geniet ik van het zelfonderzoek en het stil worden door meditatie en vind ik het een voorrecht om andere mensen hierin te mogen begeleiden. Naast mijn werk als Mindfulnesstrainer en ACT coach ben ik projectmanager bij een zorgverzekeraar. Een fijne combinatie!


Natalie

Yoga docente, Reiki Practitioner, TRE provider

NatalieRond mijn 22ste kwam ik voor het eerst in aanraking met Bodywork in de vorm van een stretching klas bij een zeer deskundige lerares. Ik was betoverd ,ik kon negatieve gevoelens via beweging loslaten! Ik was hier door geraakt en geïntrigeerd en heb vervolgens bij diverse leraren Yoga bestudeerd, zowel vanuit traditioneel oogpunt als de westerse benadering van Critical Alignment. Biomechanische Alignment heeft mijn visie verder verfijnd. Mijn stijl van lesgeven is informatief, mindful en playful. Verder ben ik naast Reiki practitioner ook TRE provider. Een revolutionaire methode, geschikt voor iedereen om opgeslagen chronische stress en trauma laagje voor laagje los te leren laten. Ik kan jou in een weekend leren hoe je dat doet. Leuk als ik je ontmoet!Uitgelicht