Over onze retreats

Bij een Lighthouse Works retreat voel je je THUIS.

Wij bieden een plek waar al duizenden tevreden deelnemers op een toegankelijke manier tot zichzelf hebben kunnen komen. Even ontsnappen aan de hectiek van alledag in een prachtige, luxe omgeving.

Wij werken samen met de beste Yogadocenten, Mindfulness trainers, Masseurs en Voedingsdeskundigen die met passie hun kennis en ervaring met je willen delen! Meer weten over wie wij zijn? Klik hier.

Naast ‘down to earth’ werken we ook ‘from the heart’. Ons doel is mensen helpen rust & inzicht te vinden. Met ons gevarieerde retreat aanbod zit er vast een retreat bij dat je aanspreekt. Kom je ook?

Wat doet een detox retreat voor je?

Soms heb je behoefte aan een reset: een stap terug doen om te werken aan je gezondheid en persoonlijk geluk. Een pas op de plaats om jezelf wat rust te gunnen. Je hoofd weer leeg te krijgen. Jezelf weer fit te voelen. Klinkt dat als muziek in je oren? Dan is een Detox Retreat je medicijn. Kwestie van agenda pakken en een weekend prikken!

Tijdens ons detox retreat krijgt je lijf rust: in plaats van te eten ga je sapvasten. Je drinkt biologische, cold pressed sappen. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook getest op hun effectiviteit om je lichaam te detoxen. De afvalstoffen in jouw lijf krijgen de kans om je lichaam te verlaten. Daardoor verlies je niet alleen wat kilo’s, maar krijg je ook meer energie en een opgeruimd hoofd.

In ons detox retraite geldt ‘niets moet, alles mag’. Er is een compleet programma met professionele begeleiding, heerlijke yoga lessen in de ochtend en avond, een voedingsworkshop en meditatie wandelingen. Ook kun je genieten van wellness, de prachtige omgeving en de massages en individuele coaching die voorhanden is. Alles ter ondersteuning van jouw detox proces.

Meer weten over ons detox retreat? Klik hier.

Wat doet een Mindfulness retreat voor je?

MIND FULL… OF MINDFUL?

Voor je het weet is een dag voorbij… of een week of een heel jaar. Zonder dat je er echt ‘bij’ was. We ervaren drukte, stress, de waan van alledag. Niet erg maar wel een beetje zonde. Er is zoveel om van te genieten!

Door jezelf te trainen meer mindful in het leven te staan voorkom je dat alles zo aan je voorbij raast. Het helpt je te zijn in het moment waardoor je ook stabieler en gelukkiger in het leven komt te staan. Je krijgt weer grip en dat voelt goed!

We hebben twee verschillende Mindfulness niveaus waar je uit kan kiezen, dus voor ieder niveau wat wils.

Nieuwsgierig geworden naar onze Mindfulness retreats? Kik hier.

Wat doet een Yoga retreat of Yoga vakantie voor je?

Vijf verschillende yoga retraites, voor ieder niveau, voor elk doel en voor ieder wat wils. Allemaal met veel persoonlijke begeleiding en ruimte voor wat jij nodig hebt voor een ontspannen en uitdagend yoga retreat of vakantie! Onze yoga retreats vinden plaats in binnen- en buitenland.

Meer weten over onze Yoga retraites en Yoga vakanties? Klik hier.

ME TIME, ZOALS JIJ HET WILT!!

Uitgelicht