Reviews

Lees hier de ervaringen van de honderden cursisten die reeds een Retraite, Detox weekend of ander programma bij Lighthouse Works hebben gevolgd.

Marijne (45) – Detox weekend
“hele fijne begeleiding, heerlijke sapjes en een inspirerend programma. Daarbij hadden we ook nog eens een leuke groep deelnemers, een aanrader dit weekend.”

Ada (49) – Detox weekend
“Genoten! Hoofd nog niet helemaal leeg, had wat langer mogen duren. Begin net te ontspannen. Sapjes, thee, begeleiding = super! Heb echt tijd voor mezelf gehad.”

Martin Hoffman (41) – Mildvasten weekend
“het heeft mij heel veel rust gegeven! Kan met een opgeladen accu weer naar het werk. Ga zeker nog een keer mee.”

Marianne (34) – Mildvasten weekend
“Ik heb een intensief maar fijn weekend gehad. Ik heb meer rust in mijn hoofd waardoor ik me zekerder voel om nieuwe keuzes te maken op mijn levensweg. Daarom wil ik Nadine, Evalien en Patricia bedanken. Drie schitterend mooie vrouwen die in hun kracht staan. Ik ben blij jullie ontmoet te hebben.”

Brechje Lubse (36) – Mindfulness weekend
“Geweldige ervaring waar ik met veel spanning tegen op zag maar zeer snel bij aankomst tot rust geturnd en in blijdschap geeindigd.”

Carlijn (44) – Detox weekend
“Het weekend was heerlijk. Fijn om jezelf te verwennen met je te laten verwennen. Heerlijk om door iemand anders de sappen te laten verzorgen en je gewoon tijd hebt voor jezelf, je boek etc. Niets moet, alles mag! Gezellig, verfrissend en niet te zweverig!”

René (25) – Detox weekend
“Dit weekend heeft mij geestelijk en fysiek stilte en rust geboden. Daardoor heb ik de gelegenheid gekregen om volledig in het hier en nu te komen. Ik heb nieuwe inzichten opgedaan en ben weer een stapje verder in mijn bewustwordingsproces. Dankbaarheid voor de warmte en liefde! Namaste!”

Marieke (39) – Mildvasten weekend
“Ik ben echt rustiger en heb tot mezelf kunnen komen. Heb een paar grote veranderingen van de afgelopen tijd verwerkt/beleefd en nieuwe inspiratie opgedaan voor wat nu komen gaat. Ben blij dat er niet zo ‘zwaar groepsgesprek’-achtige stemming was. Daar was ik van tevoren bang voor 😉 Heel fijn weekend om zonder stress, gedoe en veel poespas echt bij jezelf te komen.”

Miranda (35) – Retraite weekend
“Ik vond het een heerlijk weekend. Eindelijk tijd voor mijzelf. De behandelingen waren zeer prettig en de yoga maakte mij weer bewust van mijn lichaam. Mijn wens vooraf aan het weekend was om weer wat dichter bij mijzelf e komen. Het was confronterend maar het is gelukt. Dames, heel erg bedankt voor deze bijzondere en leerzame ervaring!

Marcel (55) – Detox weekend
“Geweldige begeleiding, lessen en sfeer”

Suzanne (30) – Mildvasten weekend
“Dit weekend was heerlijk. Was erg toe aan ontspanning. Mildvasten was een prima aanvulling. Bijzondere ervaring met prettig eindresultaat. De begeleiding was super. Erg ervaren en heel lief en attent. Leuk en persoonlijk zo’n kleine groep. Massages waren geweldig en maken het weekend compleet. Heerlijk om weer in de prachtige Ermelose bossen te zijn. Blij en gezond weer naar huis!”

Pieter (32) – Detox weekend
“Dit weekend heeft meer gebracht dan ik gehoopt had. De begeleiding is geweldig. Ik zie mezelf dit zeker nog een keer doen.”

Christa Raes (50) – Detox weekend
“Rustgevend. Lieve, warme mensen. De aandacht die je krijgt is heel bijzonder. Jullie zijn GEWELDIG! Hartelijk dank!!”

Sabine Goossensen (28) – Detox weekend
“Ik heb het weekend heel fijn ervaren, ben energieker, voel me fris en schoon en vooral opgeladen.”

Anja Vrakking (50) – Detox weekend
“Opgekropte emoties achtergelaten. Weer licht naar huis!”

Margreet Hibma (44) – Mildvasten weekend
“Heerlijk omdat er een weekend lang voor je gezorgd wordt. Lekker lichamelijk bezig zijn, naar buiten en helemaal ontstressen. Goede start van 2014!”

Dorine Hülsmann (52) – Retraite weekend
“Het was voor mij een reminder van de kracht van yoga, massage & gezond leven. Overtollige ballast los kunnen laten, vrede in mezelf gevonden”

Wilmi Oosterom (39) – Detox weekend
“De rust, tijd voor mezelf, ontspanning werken enorm mee. Heb echt genoten met even met mezelf bezig zijn. Bedankt jullie zijn prachtige vrouwen, de passie straalt van jullie af!”

Amanda van Lindhout (41) – Yoga & Detox weekend
“Een super kick-start naar een gezondere levensstijl! Ik voel me heerlijk, meer energie en meer vastberaden anders om te gaan met voeding: dank jullie wel!”

Bianca Noteborn (34) – Retraite weekend
“Geweldig finn weekend! Programma goed met tijd voor mezelf, die ik hard nodig had. De meditaties hebben veel toegevoegd aan mijn proces, boden de juiste input op het juiste moment”

Patricia de la Houssaye (40) – Mildvasten weekend
“Wat heerlijk om even helemaal je eigen ritme te kunnen volgen. En in dat ritme was het fijn om te genieten van goede yogasessies en lekkere sapjes. De begeleiding was open en toegankelijk. Mijn hoofd is weer helemaal leeg :)”

Marlies Lie (32) – Yoga & Detox weekend
“Het alles mag, niets moet principe heb ik als zeer prettig ervaren. Dit maakt het weekend ook voor niet ontzettende groepsdieren (zoals ik) toegankelijk. De groep zelf was gemeleerd, maar met een uniforme missie: gezonder, bewuster leven en eten en hier een weekend lang quality time met jezelf en gelijkgestemden bij stilstaan. Het weekend heeft mij opgeleverd wat ik ervan verwachtte: meer bewustwording van gezond leefpatroon voor lichaam en geest. Een groot compliment voor de efficiënte, gastvrije begeleiding. Jullie zijn enthousiast, professioneel en respectvol naar elkaar toe en naar de gasten.”

Jolien Tielbeek (33) – Yoga & Detox weekend
“Het heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster mijn eetgedrag kan aanpassen. Het heeft mijn ogen geopend. Even een time-out moment om te beseffen dat ik op de goede weg ben.”

Lieke (28) – Yoga & Detox weekend
“Ik heb een fijn weekend achter de rug waarin ik goed tot rust ben gekomen. Het detoxen was met momenten wel zwaar, maar je krijgt er echt wat voor terug. Het is een goede start voor een gezonde leefstijl!”

Jennifer (19) – Yoga & Detox weekend
“Super! Helemaal tot mezelf gekomen. De EFT behandeling was heel speciaal en zal ik nooit meer vergeten! Bedankt voor alles!”

Mariska de Blieck (35) – Yoga & Detox weekend
“Fijn om met een crew te zijn die heel goed weten waar ze over praten en heerlijk dat er tijd is om vragen te stellen en daar uitgebreide antwoorden op te krijgen.”

Katrien de Vusser – Yoga & Detox weekend
“Tweede weekend dat ik meemaakte en weer super! Fris hoofd, fris lijf, frisse start!”

Yvonne Helfrich – Yoga Retraite weekend
“Ik kan de zin ‘wat is dit ongelooflijk heerlijk’ maar niet uit mijn hoofd krijgen, en de glimlach niet van mijn gezicht. Bewuster, blijer, dankbaarder en relaxter naar huis gegaan. Lieve lieve mensen, heel erg bedankt voor deze top ervaring!”

Marieke – Yoga & Detox weekend
“Vanaf het eerste moment voelde ik me veilig, dat kwam door de warmte die Suus, Simone en Patricia vanaf het begin neer zetten. Ik heb heerlijk mijn eigen plan kunnen trekken en heb genoten van alles. Heel intens. Het sapvasten is me 100% meegevallen. Heel bijzonder om te observeren wat dat vasten met je lichaam doet. Fijne groep. En de massage was 1 van de besten ooit! Voor herhaling vatbaar.”

Anoniem – Yoga & Detox weekend
“Vooral in mijn hoofd voel ik verandering: veel meer rust en ruimte en helderheid. Inzicht: balans in mijn lichaam helpt echt voor balans in mijn hoofd. Dat wist ik al, maar dit weekend heb ik het aan den lijve ondervonden. En door die rust in mijn hoofd is er ruimte ontstaan voor antwoorden op vragen die ik had wat betreft mijn leven.”

Janet Spiering – Yoga & Detox weekend
“De rust is weder gekeerd in mijn hoofd, daardoor ook een aantal beslissingen kunnen nemen. Nu de uitvoering nog. Daarnaast een start gemaakt om gezonder te gaan leven. Dit was noodzakelijk, maar dit weekend was de stok achter de deur om te starten. Nieuwe inzichten voor toekomstige voeding.”

Marieke van Rooy – Yoga & Detox weekend
“Ik voel me heerlijk: energiek, gezond, blij van geest! De combinatie van sappen, meditatie, yoga, wellness = ultiem genieten. Oh ja, de houding en aandacht van de docenten maakt dit succes. Dank, dank, dank!”

Ilona Eichhorn – Yoga & Detox weekend
“Heb binnen een maand 2 weekenden gedaan en vind het geweldig om het verschil te voelen. Ik ben klaar voor 2013!”

Eefje Slegers – Yoga & Detox weekend
“Een ware eye opener! Ik voel me rustiger in mijn hoofd (ondanks dat ik slecht had geslapen) en ik voel me krachtig. Ik heb nieuwe inzichten gekregen, ben bij mijn kern gekomen, en het is nu duidelijk wat voor mij écht belangrijk is. Ik sta voelbaar steviger op de grond. Heb het vertrouwen in mezelf weer teruggevonden.”

Cindy – Yoga, Detox & Reiki weekend
“Heerlijk ontspannen weekend om je te beseffen hoe fijn het is om goed voor jezelf te zorgen. Ontspannen, bewegen, de stilte opzoeken. Heerlijk, dankjulliewel!”

Anoniem – Yoga & Detox Weekend
“Het was me het weekend wel… Ik ging er toch wat huiverig heen, geen flauw idee wat te verwachten. Ik had het weekend geboekt omdat er een heel sterk besef in me leefde dat het ‘anders’ moet, met mijn relatie, leven, etc. Wat ik meeneem is de les om zoveel mogelijk de dingen te elimineren waar ik geen energie van krijg. En het belangrijkste is nog wel dat ik me veel lichter in mijn hoofd voel en er voor het eerst in zeker een jaar weer het vertrouwen in heb dat mijn huwelijk weer op de rit te krijgen is. Ik voel me zo rijk! Heel erg bedankt!”

Sandra Fianke – Yoga & Detox Weekend
“Zaterdag voelde als een dag met veel indrukken, inzichten, gedachten. Zondag kwam de omslag naar rust, ontspanning, leeg hoofd, blij gevoel. Ik heb veel geleerd van jullie, en ook van de andere dames in de groep. Het weekend heeft me méér gebracht dan ik had kunnen bedenken. Bedankt mooie mensen!”

Maureen Peters – Yoga & Detox weekend
“Ik heb een nieuw begin gemaakt om beter vor mezelf te zorgen. De combinatie van yoga, meditaties, sappen en rust maakt dat je helemaal tot jezelf komt. Zalig!”

Annemieke Blom – Yoga, Detox en Reiki weekend
“Ik ben er in m’n eentje heen gegaan en dat bleek een mooi cadeau aan mezelf. Ik ben met een schoon lichaam en heldere geest weer naar huis gegaan. Warme, professionele begeleiding. Dankjulliewel voor de fijne ervaring.”

Liesbeth – Yoga & Wellness weekend
“Super! Genoten en toch ‘gewerkt’ aan mezelf. Vond het ‘alles mag, niets moet’ principe heel fijn. Heb wat dingen kunnen achterlaten en beseft wat en hoe ik dingen wil en vooral bevestigd gekregen dat ik al heel erg gelukkig ben. Dit is gewoon een aanrader voor iedereen!”

Monique – Yoga & Wellness weekend
“Inspirerend weekend. Fijne groep, goede begeleiding. Niet te zweverig. Veilige omgeving.”

Margo Tam – Detox weekend
“Ik heb erg genoten en vond het hele weekend indrukwekkend goed geregeld – overal de puntjes op de i. Alles (yoga, sapjes, workshops, meditaties en zeker de massages) krijgt van mij een dikke 10. Bedankt dames voor jullie energie en voelbare liefde voor jullie ‘werk’. Ik kom zeker terug!” 

Petra de Vreede – Yoga, Detox & Reiki weekend
“Drie dagen heerlijk voor jezelf! Het team van Lighthouse Works voelt als thuiskomen en geeft alle ruimte. Alles mag, niets moet. En nu heb ik Reiki 2 in the pocket! Ik ga opgeladen en vol energie naar huis, heerlijk! Bedankt lieve mensen!”

Astrid en Marja – Wellness & Detox weekend
“Na een heerlijk wellnes, yoga en detox-weekend zijn we super relaxed thuisgekomen. We hebben genoten van alle liefdevolle aandacht en verzorging van de Lighthouse Crew. De combinatie detoxen en yoga, de mooie wandelingen in het bos en de luxe accomodatie zijn ons uitstekend bevallen. Het motto van het weekend ‘alles mag, niets moet’ proberen we in de dagelijkse praktijk vast te houden. Hopelijk lukt ons dat ook ;). Wellicht dat we in de toekomst nog een keer terug zullen komen. Nogmaals hartelijk dank.”

Heidi vd Boogert – Yoga, Detox & Reiki weekend
“Een weekend om vooruit te kunnen en een nieuwe start te maken. Er is ruimte gemaakt voor nieuwe ideeën.”

Nicole Bakker – Yoga & Detox Retraite
“Het weekend was heerlijk, rustgevend, ongedwongen. Fijne ploeg met mensen, veel persoonlijke aandacht en heerlijk ongedwongen sfeer. Ik heb mijn verhaal goed kunnen doen, er was genoeg tijd voor luisterende oren. Heb veel geleerd en heb alles van een afstand kunnen bekijken. De yoga en meditatietechnieken die ik heb geleerd zijn mij zeer waardevol. Ik heb het gevoel sterker en zekerder te zijn en ga zelf alles toepassen en beslissingen maken.”

Jessica – Happy Healthy Sunday
“Een prachtige herfstdag vol met prachtige contrasten: ontspannend en intensief, vertrouwd en vernieuwend, hart en hoofd, stilte en lawaai, ontdekking en bevestiging, voelen en beseffen, angst en vertrouwen, koud en warm, alleen en samen, paddestoelen en boomtoppen, ‘aarden’ en ‘intuitie’ (dankzij Eelke). Bedankt dat jullie me hebben geholpen er zelf weer achter te komen wat goed is voor mij.”

Melanie – Happy Healthy Sunday
“Er is maar 1 woord die omschrijft hoe ik me nu voel na een heerlijk happy healthy sunday: HERBOREN! Zo’n perfecte combinatie aan activiteiten voor ultieme ontspanning heb ik nog nooit ervaren. Een yogales waarin lichaam en geest weer volledig is balans komen en al je spieren loskomen, lekker ontspannen in de verschillende sauna’s en baden, gezonde sappen drinken waarbij je de vitamines je lichaam in voelt stromen en een meditatiewandeling in het bos. Ik heb mij nog nooit zo ontspannen gevoeld als na deze dag. Mijn batterij zit weer helemaal vol en ik kan er meer dan ooit tegenaan! En als laatste wil ik nog even kwijt, wat een ontzettend lieve, warme mensen werken er bij Lighthouse. De liefde en het enthousiasme waarmee ze hun werk doen had op mij een hele positieve invloed. Ik raad iedereen die ontspanning en energie kan gebruiken aan om het ook eens te proberen! Bedankt voor deze onvergetelijke dag!”

Margreet – Happy Healthy Sunday
“Toen ik aankwam was het me direct duidelijk dat het niet aan comfort zou ontbreken. Het hotel is uitzonderlijk ruim en fraai, en ligt in het groen. We werden ontvangen door een enthousiast team. Zo is het ook als je alleen komt, niet moeilijk om snel op je gemak te zijn. Ik voelde me bij de afwisseling van yoga, sauna, zwembad, heerlijke vruchten/groentesappen en een voor mij nieuwe zorgzame reiki behandeling per uur meer ontspanne. Van een happy sunday, komt bovendien een happy monday. Ik heb gisteren nadien dieper en langer geslapen dan in weken! Wie zin heeft om er een dagje of weekeinde helemaal uit te zijn raad ik zeker aan om dit concept ook eens te testen. Ik kom in elk geval nog eens terug.”

Petra – Yoga, Detox & Reiki weekend
“Dit weekend was heel fijn, relaxed en ik heb kennis mogen maken met Reiki. Alles op een heldere en no-nonsense manier. Heerlijk! Daarnaast voel ik me schoon, helder en rustig. Zeker aan te bevelen. Hartelijk dank lieve begeleiders! Voelde super vanaf het moment dat ik vrijdag binnen kwam!”

Klaas – Yoga & Detox weekend
“Het weekend was een echte eye-opener. Het lichaam heeft niet zoveel eten nodig. Ik voel me super fit. Het weekend was super! Tot in de puntjes alles geregeld, top. Bedankt!”

Sanne – Yoga, Detox & Reiki weekend
“Mijn lijf voelt strakker, schoner is lastig te zeggen maar in mijn hoofd is het rustiger. Ik heb zeker een aantal stapjes gezet in mijn ontwikkelingen, een aantal bijzondere mensen ontmoet en ik voelde dat ik er mocht zijn! Ik zal zeker gebruik gaan maken van de Reiki. Volgens mij besef ik nog niet helemaal wat ik allemaal heb mogen beleven. Dank jullie wel voor deze ervaring!”

Laura – Yoga & Detox retraite
“Ik vond het voor het weekend vooral heel spannend maar ik het het allemaal over me heen laten komen. Nu aan het einde van het weekend voel ik me super! Wat een cadeau aan mezelf! Ik zie zaken helderder en voel me lichamelijk goed. De weg hier naar toe was wel heftig. Vooral zaterdagavond en zondagochtend, voelde ik de detox bijverschijnselen behoorlijk. Gelukkig ging dit snel voorbij.”

Karin – Yoga & Detox retraite
“Verrijkend, nieuwe inzicht in spiritualiteit maar vooral praktisch en toegankelijk. Mijn lichaam voelt schoon en klaar voor een nieuwe start. Dank je wel, ik heb veel meer over mezelf geleerd dan ik van te voren verwacht had.”

Helen – Yoga & Detox retraite
“Het was een heerlijk weekend, ik ben helemaal tot rust gekomen. De yoga, de wandelingen en de geweldige sapjes maakte het compleet. De Indian Head massage kan ik van harte aanbevelen. Bedankt voor jullie zorg en aandacht!”

Barbara – Yoga & Detox weekend
“Dit weekend was één grote overwinning voor mezelf! Geweldig!”

Jaap – Yoga & Detox weekend
“Ontspannen, opgeruimd, ogen geopend. Dank jullie wel!”

Maartje – Yoga & Detox weekend
“Ik heb ervaren hoe fijn het is als je echt even tijd voor jezelf neemt. De rust van de omgeving, de begeleiding, yoga en sauna hebben me rustiger gemaakt. Mijn lichaam voelt heerlijk ontspannen. Bedankt voor dit heerlijke weekend, de groep was ook erg leuk!”

Sandra – Retraite weekend
“Dankzij dit weekend heb ik mezelf weer gevonden en kan ik het pad verder bewandelen die ik was ingeslagen. Ik ben weer gedreven om mijn doelstellingen te behalen.”

Esther – Yoga & Detox weekend
“Wat een heerlijk weekend! De yogalessen waren heerlijk, de meditaties waren ontspannend en de docente heeft een fijne rustgevende stem. De sapjes waren gelukkig erg lekker, ik was een beetje huiverig dat ik het niet lekker zou vinden en dat zou dan wel lastig zijn! Het hotel was heel fijn, keurige kamer, goede sauna`s, stoombad en zwembad. Kortom, ik voel me (3 dagen later) relaxed en gezond, heel hartelijk dank hiervoor!”

Frannie van Luijk – retraite
“Het voelde als een soort thuiskomen. Met open armen werd ik ontvangen en het voelde zo goed. Ik kreeg de ruimte om mezelf tot rust te brengen en tegelijk de stimulans om mijn ontwikkeling verder te sterken in de weg die ik ingeslagen ben. Ik voel me rustiger en geniet nog meer van leven in het NU. Vooral doorgaan, want ik ga dit zeker vaker doen! Thanks!”

Corine – retraite
“Het voelt alsof ik meer in mijn lijf zit, schoner en gevoed door de fijne massages. Ik ben ook echt stappen verder gekomen, mede door het individuele yoga advies. Ook is de balans tussen kracht versus kwetsbaarheid beter zichtbaar geworden. Dank voor de warmte (met voldoende afstand), het echte contact met jullie. Daar ben ik enorm dankbaar voor!”

Claudia – retraite & detox
“Heerlijk weekend gehad! Fijne leraressen, warme sfeer. Mijn batterij is weer opgeladen. En ook dichter tot mijn moeder gekomen, met wie ik dit weekend samen deed.”

Tessa aan de Stegge – retraite & detox
“De retraite met detox die ik afgelopen week deed is me erg goed bevallen. Mijn absolute hoogtepunt was zondagmiddag: een compleet zen gevoel, kristalheldere geest en een schoon lichaam. Dieptepunt: vrijdagochtend toen ik 700 ml zuurkoolsap moest drinken als kick-off van de detox, bah… Onwijs veel geleerd over voeding, yoga en stiekem ook een beetje leren mediteren. Zo gek nog niet om lekker even te ontsnappen uit je dagelijks gedachten door even weg te dromen! Lekker gepamperd met Indian headmassages, sauna, struinen door het bos, lekkere groente- en fruitsapjes en ontzettend lieve mensen.”

Els – retraite & detox
“Het weekend heeft me trots gemaakt op mezelf, voel me fit, schoon en helder. Hoop dat dit de start is voor een nieuwe manier van eten in de toekomst!”

Mieke – retraite & detox & reiki
“Mijn hoofd is rustiger en helder. Mijn lichaam zit vol energie. Ik heb zin gekregen om te gaan genieten van het leven. En ik voel me heel erg geaard. Ik ben van plan om gezond te blijven eten (recepten uit het receptenboekje uitproberen), yoga meer te integreren in mijn leven en heel veel reiki te geven. Dank jullie wel voor de liefde, warmte en wijsheid.”

Louisa
“Ik ben goed thuis gekomen en ben nog even aan het nagenieten van het geweldige weekend. Rustig wakker worden, met zonnengroeten beginnen… Heerlijk!!! Ik zal dit opgeruimde en schone gevoel bijhouden en wil jullie nogmaals bedanken voor jullie aandacht, steun, zorgen, inspiratie en natuurlijk voor deze nieuwe ervaring, waardoor ik zeker een stapje verder ben gekomen…”

Harold
“Het is nu ongeveer vier weken geleden dat ik bij jullie was en ik wil jullie graag even laten weten hoe het voor mij verlopen is. Al sinds thuiskomst voel ik me zo goed: ik heb weer energie, kan mijn concentratie beter vasthouden, ga minder vermoeid naar huis en slaap beter. Zelfs mijn gezichtsvermogen is beter geworden! Het was voor mij, zoals jullie weten, een hele moeilijke keuze om de stap naar Lighthouse Works te maken. Ik ben niet iemand die zomaar bij vreemde mensen hulp vraagt en zeker al niet om met vreemde mensen een soort van op vakantie te gaan. Maar toen ik jullie ontmoette voelde ik me eigenlijk al meteen op mijn gemak. De yogalessen en de meditatie zijn ontzettend mee gevallen. Van de Reiki cursus wist ik eigenlijk niet wat me te wachten stond. Ik had wel gehoord dat je er meer energie door kunt krijgen maar meer wist ik ook niet. Maar ik moet toch even iets moois kwijt: thuis gaf ik mijn oudste dochter een reiki behandeling, omdat ze groeipijn had. Na de Reiki behandeling was haar pijn weg! Tien minuten nadat ik haar had ondergestopt had ging ik even kijken hoe het met mijn andere dochter ging. Ik deed de deur open en zag dat mijn oudste dochter de jongste een Reiki behandeling probeerde te geven. Vond ik heel bijzonder. Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen en dat jullie me gebracht hebben tot waar ik nu ben. Het voelt goed en ik voel dat het nog beter gaat worden. Ik ben ontzettend blij dat jullie op mijn pad zijn gekomen en zal altijd met een goed gevoel aan jullie blijven denken.”

Joost VeldmanJoost' Review Retraite
Joost van Doe Je Droombaan liep een dag mee met het Lighthouse Team en ondervond wat een droombaan het is om een retraite te organiseren én… om mee te doen! Voor het eerst van zijn leven stond hij op een yogamat, dronk hij detoxsappen en ondervond hij hoe rustgevend zo’n weekend in de bossen is. Zijn hele verslag lees je hier.

Mirjam – Retraite weekend
“Ik liep bijna vast en werkte mezelf tegen. Door dit weekend heb ik mezelf weer kunnen openen. Vanuit hier kan ik weer opbouwen naar een punt waar ik wil zijn.”

Map – Detox weekend
” Voel me heel prettig schoon en rustig. Vol vertrouwen om met mezelf aan de slag te gaan en mijn lichaam weer beter te verzorgen. Bedankt, wat een heerlijke dagen!”

Harold – Detox weekend + reiki
“Het weekend was heel ontspannen. Ik heb het gevoel dat alles weer een plek heeft gekregen.”

Frederike – Detox weekend
“Een groot cadeau voor je ziel, geest en lichaam. Met liefdevolle begeleiding. DANKJE!”

Resi Jilisen – Detox weekend
Het weekend heeft me erg goed gedaan. Iets waar ik in het verleden nooit de moed voor heb gehad is gelukkig nu doorbroken. Wat mij ook veel kracht heeft gegeven is dat ik ervaren heb dat je altijd liefde kunt ontvangen, en geven aan mensen die je eigenlijk nog niet eens kent. De kracht zit hem in je kern, in de oerkracht die ieder mens in zich heeft, maar helaas ook wel eens kwijt is. Dit soort weekenden kan een terugkoppeling op jezelf zijn zodat je weer in staat bent om knopen door te hakken en/ of keuzes te maken. Voor mij een heilzame, liefdevolle ervaring! Bedankt voor wie jullie zijn!

Thea – Retraite weekend
“Een warm bad, zoals de begeleiding je ontvangt en aanwezig is. Warme, lieve professionals die heel goed weten waar ze het over hebben. Ik heb vrij vaak workshops gevolgd, deze steekt er met kop en schouders bovenuit.” 

Tatiana – Detox weekend
“Lighthouse Works achieves a good balance between a full menu of options and one’s own time, in a professional and engaging manner. They provide a safe, warm and welcoming space, to relax and rejuvenate. This detox weekend is a perfect way to re-set. Thank you very much!” 

Belinda Pols – Detox + Reiki
“Het weekend was heerlijk. Niks moet, alles mag. Je komt in een warm bad terecht door de begeleiding. Ze doen alles met passie en dat voel je direct. Ik heb overal van genoten: de reiki, de massages, de workshops, yoga, meditaties, sapjes. Ik heb mezelf voorgenomen om dit vaker te gaan doen. Bedankt voor het mooie inspirerende weekend. Jullie zijn schatjes!”
Extra mailtje na het weekend:
“Ik wilde nog even kwijt, dat ik me echt vandaag fantastisch energiek voel. Niet normaal meer, ik ben helemaal aan het stuiteren, al jaren heb ik me niet zooooo fit gevoeld. Of het nou door de yoga komt (jaja, ik heb de zonnegroet vanmorgen gelijk gedaan) de sapjes, massages of de reiki… het maakt niet uit, het gevoel is heeeerlijk!!! Bedankt voor het mooie waardevolle weekend, jullie zijn echt alle vier zulke toppers!! Ik heb mijn perfecte ‘garagebedrijf’ gevonden voor de halfjaarlijkse ‘APK-keuring’ 🙂 ” 

Carolien – Detox + Reiki
“Een mooie plek, veel warmte van de docenten, erg lekkere sapjes, yoga niet te zwaar was voor beginners, een interessante voedingsworkshop én een Reiki cursus die mij een manier gaf om helemaal tot mezelf te komen. Ik voel me alleen maar gelukkig en goed.”
Extra mailtje na 3 dagen:
“Mijn vriend is nog steeds een beetje verbaasd over de verandering in mij (ikzelf ook trouwens), hij noemde me een kabbelend beekje of een mooie zomerdag, zo rustig ben ik. Vandaag vroeg hij zich even af wie jullie in plaats van mij naar huis hebben gestuurd 😉 Ik kan er zelf ook nog steeds niet over uit wat een verandering ik in mezelf voel. Heel erg bedankt voor de mogelijkheid om zo mezelf te transformeren.”

Heidi van Boogert – Detox + Reiki
“Het was een heerlijk weekend om tot rust te komen. Met heerlijke sapjes en massages en Reiki om lichaam en geest te ontspannen. In een mooie veilige sfeer en warmte. Bedankt, ik kan een nieuwe start maken.”

Mara Wagemakers – Detox weekend
“Mijn doel -weer lekkerder in mijn vel komen te zitten- is behaald. Mijn spieren zijn weer ontspannen en ik voel me een stuk gezonder en lichter! Met een 10 voor de sapjes; ik was er bang voor maar vond ze erg lekker!” 

Chantal van Doorne – Detox weekend
“Wat ik vooral heb geleerd dit weekend, is dat ik zo’n weekend gewoon vast eens in de zoveel tijd moet reserveren. Hoe belangrijk het is om stil te staan bij je lijf en mind. De ruimte nemen om te reflecteren, te leren en te observeren. En de ruimte om te rusten en verwend te worden met massages, sauna, etc. De batterij is weer opgeladen en met nieuwe inzichten en enthousiasme ga ik naar huis.” 

Laurence van Harskamp – Detox + Reiki (eerst Reiki 1, toen 2)
“Ik voel me weer super relaxed. Dit was mijn 2e Lighthouse weekend, ben blij dat ik weer teruggekomen ben!”

Anne-Marie – Retraite
“De sfeer die door de staff wordt geschept is als een warme deken. Het is inderdaad ‘niets moet, alles mag’. Met een goede balans tussen gezamenlijke en individuele onderdelen.” 

Ann Huijbregts – Detox weekend
“Het weekend sloot precies aan bij wat ik zocht: rust en goed voor mezelf (laten) zorgen. Verbazingwekkend hoe weinig honger je voelt. De sapjes kwamen regelmatig en waren erg lekker en vullend. Heerlijke aanvullende behandelingen en interessante workshop over voeding. Kortom, een prima weekend!” 

Anoniem – Detox weekend
“Heerlijk relaxed weekend. Rust in hoofd en buik. Heel erg leuke docenten met echte liefde voor hun vak.”

Dinie – Retraite
“Het weekend heeft me heel goed gedaan. Mijn hoofd voelt rustiger, voel me weer dichter bij mezelf. Ik ben ook een stap verder gekomen qua doelen voor mezelf. De EFT sessie heeft me hierin ook veel geholpen.” 

Ron en Isabella – Health Bootcamp weekend
“Indrukwekkend hoe je in een weekend tijd een ander mens kunt worden. De lessen overtroffen mijn verwachtingen, heel erg leuk om te doen en complimenten voor de leuke docenten en goede begeleiding. Het bootcamp programma was best pittig maar goed te volgen. Weer helemaal opgeladen, meer rust in hoofd en lijf, een echte aanrader!” 

Harma, yoga docente – Health Bootcamp weekend
“Heerlijk! Alles mag, niets moet. Dank voor het fijne weekend in een prachtige locatie. Ik heb genoten van jullie zorg, aandacht en kwaliteit.”

Eveline – Health Bootcamp weekend
“Ik wilde bewuster eten en bewegen en me beter voelen in mijn lijf. Dit weekend was de perfecte combi. Ik ben nu al beter in contact met mijn  lijf, zit vol nieuwe ideeen voor gezonde maaltijden en heb weer een stukje rust gevonden. Heerlijk kadootje voor mijzelf en het begin van een beetje gezondere levensstijl. Dank voor dit heerlijke weekend!”

Greet – Detox weekend
“Super! Van binnen en van buiten schoon en opgeruimd! Veel geleerd en veel genoten. Vanaf nu ga ik vaker tijd voor mezelf nemen én beter op mijn voeding letten. Het was geweldig, ik heb zoooooo genoten! Dankjewel!”

Ineke – Retraite weekend
“Mijn lijf voelt lekkerder, mijn hoofd rustiger. Voor mijn gevoel ben ik niet één, maar drie stappen verder! Ik heb veel dingen geleerd die ik in het dagelijks leven mee kan nemen. Bedankt dat jullie me daarbij hebben geholpen. Ik heb genoten! Nogmaals dank en tot een volgende keer!”

Mark – Detox weekend
“Door dit weekend mijn enthousiasme voor yoga weer gevonden. Afgevallen en ik vóel me ook lichter. Leuk docententeam en mooie omgeving.”

Marieke – Detox weekend
“Ik voel me weer fris en energiek. Thuis verder aan de slag met de oefeningen uit het Lighthouse Receptenboek. Fijne, warme en liefdevolle begeleiding. Top!”

Cindy Thijsmans – Detox weekend
“Het eerste woord wat in me opkomt is ‘Wauw!’. Dat gevoel heb ik van het begin tot het eind gevoeld. Lieve Eelke en Nadine, jullie hebben mijn ogen geopend, mijn wereld verrijkt. Ik dacht te weten waarvoor ik kwam en ga met hele mooie níeuwe kennis en vaardigheden naar huis. Ik voel me weer vol energie en hoop dit thuis door te geven. Ik kom zeker terug!”

Therese – Detox weekend
“Wat een mooi cadeau heb ik mezelf gegeven! De sapjes waren net als omschreven op de website echt geweldig lekker. En de begeleiding was echt een warm bad. Top!”

Sareh Hosseini – Detox weekend
“Het was heerlijk om een weekend voor mezelf te hebben. Alles mag, niets moet. Heerlijk om de betrokkenheid van het team te ervaren. Zelfs in ieder sapje zit zoveel liefde en tijd! Dank voor alles, alle hartelijkheid, warmte en liefde!”

Marjolein – Detox weekend
“Mijn lijf en geest hebben een fijne boost gekregen. Ik voel me liefdevol ontvangen door de docenten en mede-deelnemers. Tijdens de wandeling op halve snelheid zag ik uit de verte een dauwdruppel glinsteren als een ster in de hemel. Daar was ik anders mooi aan voorbij gelopen. Geluk en liefde zijn er altijd, je moet het alleen wel willen zien. Wat een heerlijk weekend was dit!”

Norin Martinez – Detox weekend
“Dikke 10 voor alles. Ik vond het héérlijk!”

Martine Anker-Smit – Detox weekend
“Wat belangrijk voor mij was: onthaasten, aandacht en zorgen voor mezelf, weer leren genieten en leren voelen, opschonen van lichaam en geest. Doel bereikt! Heel erg bedankt voor jullie liefdevolle begeleiding daarin, het heeft me enorm goed gedaan.”

Marloes – Detox weekend
“Het weekend was ontspannend, stretchend, overweldigend. Ik heb weer energie opgedaan voor de komende tijd!”

Anoniem – Detox weekend
“Heerlijk weekend! Lijf voelt lichter en schoner, hoofd is helderder. Liefdevol team. Geleerd dat het helemaal niet nodig is jezelf 15 uur per dag yoga op te leggen, een beetje aandacht elke dag werkt ook!”

Veronique Meyers – Detox weekend
“Het weekend heeft mij veel energie gegeven en het gevoel versterkt dat het om het hier en nu gaat. Het was een top weekend, zeker voor herhaling vatbaar!”

Renza – Detox weekend
“Dikke tien voor de sappen, begeleiding, massages, lessen en coaching. Ik heb in dit weekend een werkelijke doorbraak in mijn proces doorgemaakt. Natuurlijk heb ik dat zelf bewerkstelligd, maar jullie hebben mij de veilige omgeving geboden om de laatste stapjes te zetten. Dankjulliewel!”

Ton – Detox weekend (met Reiki 2)
“Verfrissend, verhelderend en verschonend. Dit was een goede keuze! En ik ben heel blij met de extra kennis van de Reiki 2 cursus. Bedankt!”

Marga Hollenbeek – Detox weekend
“Ik vond het detox weekend echt heel erg bijzonder. De ontvangst was heel warm waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Ik vond het prettig hoe jullie er waren toen ik me rot voelde zonder enorm aan te dringen. Het detoxen was heftig maar doordat de sapjes zo lekker waren was het toch goed te doen. Ik voel me opgeruimd en heb veel meer energie dan toen ik kwam. Zeker voor herhaling vatbaar! En dat is met name door de combinatie van detoxen, warme mensen en een fijn hotel. Bedankt voor dit fijne, ontspannen weekend!”

Mary – Detox + Reiki
“Super super super!! Super begeleiding, heerlijke warme mensen, alles perfect uitgelegd, leuke extraatjes zoals de workshop Ayurvedische voeding. Reiki gedaan, ook geweldig. Druk programma maar heerlijk. Sappen geweldig! Ik kom zeker terug! Dank jullie wel voor alles, echt top.”

Marjolein – Detox weekend
“Het weekend was een ervaring van rust, helemaal mijn eigen ding doen en toch veel activiteiten meegedaan die me weer een stuk bewustwording hebben meegegeven. Ik loop al lang met het idee om naar yoga of meditatieles te gaan, nu weet ik dat dit me werkelijk helpt.”

Tamara – Detox weekend
“Een heerlijk sapvastenweekend in balans. Ontspannen, massages, sauna, yoga, kortom tijd voor jezelf. Met begeleiders die vol aandacht zijn voor alle cursisten.”

Melanie – Detox weekend
“Helemaal herboren en relaxed geworden tijdens het weekend! Mezelf tegengekomen en hervonden. Dank voor alles!”

Anoniem – Retraite weekend
“Hier mag je zijn wie je bent. Niks moet alles mag. En als je geen issues hebt wordt er ook niet met je ‘aan de slag gegaan’, dat is erg fijn. Mijn doel is bereikt: rust, ontspanning, oplading, bezinning.”

Susan – Detox weekend
“Heerlijk om even helemaal tot jezelf te komen: niks moet! Wat een feest; geen tijdsdruk, lekker jezelf verwennen in rust. De yoga en meditatielessen waren heerlijk. Voor mij een start om dit thuis voort te zetten. Wat mij betreft volgend jaar weer! Ik voel me nu helemaal schoon, zowel van binnen als buiten. Met nieuwe energie weer op naar huis. Eelke en Patricia: dankjewel! p.s. Wat een heerlijk hotel met top faciliteiten!”

Agnita – Detox weekend
“Lieve mensen, ik ben hier helemaal tot rust gekomen. Heerlijk je accu zo weer op te laden. De voorbereiding voor het vasten viel reuze mee en in het weekend met al die lekkere sappen kom je helemaal niets te kort. We worden enorm in de watten gelegd. Ook heel bijzonder was de EFT sessie met Eelke, hierbij is veel losgekomen en duidelijk geworden voor mezelf. Veel dank voor alles en ik kom zeker nog een keer terug.”

Marjan – Detox + Reiki (met Reiki 2)
“De begeleiding is warm, niets is teveel, er wordt gezorgd dat er aandacht voor je is. En ook de locatie is helemaal goed! Het doel dat ik mezelf had gesteld heb ik gehaald, nu proberen vast te houden.”

Caroline Tegelaar – Detox + Reiki (met reiki 2)
“Wat een bijzonder weekend weer! Detox in combinatie met Reiki (2 dit keer) is weer een pareltje gebleken. Weer heel veel inzichten gekregen en ervaren. Leerzaam en inspirerend! Lighthouse Works is een plek waar lieve mensen (mee)werken aan een feelgood weekend! Namaste!”

Esther van Leeuwen – Detox + Reiki
“Vóór het weekend zag ik er best een beetje tegenop: sapvasten, niet eten dus… En een nieuwe wereld genaamd ‘Reiki’ ontdekken. Ik heb het weekend echter als super ontspannend, liefdevol en inspirerend ervaren. ik ga met meer energie en meer innerlijke rust naar huis.”

Tessa – Detox weekend
“Fijne sfeer, sapjes, locatie en begeleiding. De combi van psyche en wellness is zeer prettig. Genoten van de sapjes, ontspanning, sfeer, massages en de schrijfworkshop. Een drukke planning vol activiteiten, welke als ontspannend is ervaren. Bedankt voor dit fijne weekend!”

Simone – Detox + Reiki
“Het weekend was heel fijn, ontspannen, leerzaam en verrijkend. Wat het me gebracht heeft is:
– rust, ontspanning en een weldaad voor mijn lichaam en geest;
– gezelligheid en warmte;
– inspiratie, nieuwe ervaringen en nieuwe dingen geleerd – de reikicursus was een waardevolle, betekenisvolle verrijking, zin om meer mee te gaan doen!”

Renske – Detox weekend
“Het weekend was fijn, ontspannen en vloog om! Het vasten was enerzijds makkelijker dan ik dacht door de afleiding en door de lekkere sapjes had ik weinig hongergevoel. Anderzijds was het zwaarder dan verwacht doordat het mentaal veel meer invloed op me had dan ik verwachtte: veel opgeslagen verdriet kwam er nu uit. De begeleiding was heel fijn, hartelijk, lief en open. Dat gaf mij nieuwe energie. En een beetje acceptatie.”

Anoniem – Detox weekend
“Ik merk dat mijn lijf hard werkt en dat voelt goed. Het weekend heeft me vooral ook bevestigd dat ik goed op weg ben met gezonder leven en luisteren naar mijn lijf. Dit weekend geeft een goede boost om op de ingeslagen weg door te gaan. En was daarnaast erg gezellig en chill. En de sapjes waren verrassend lekker (daar zag ik tegenop).”

Gertie Aerts – Detox weekend
“Dank voor jullie koesterende aandacht, de heerlijke yoga, fijne meditaties, super lekkere sapjes en geweldige massages. Ik wist niet dat een weekend detox zo aangenaam en ontspannend kon zijn. Ik zag er eerlijk gezegd wel wat tegenop maar jullie hebben deze ervaring voor mij heel bijzonder gemaakt. Mijn oprechte dank daarvoor! En de locatie was ook helemaal top!”

Annette – Retraite weekend
“Lieve Eelke en collega’s. Ik heb een heel fijn weekend met jullie gehad. Met heel veel nieuwe indrukken en emoties. Er is werk aan de winkel voor de persoonlijke ontwikkeling o.a. door middel van Reiki en gezond voedsel. Dank voor deze mooie ervaring!”

Nathalie Sprenkeling – Detox weekend
“Een weekend heel bewust met jezelf en je spijsvertering bezig zijn bleek tot veel meer te leiden dan verwacht! Rust, op adem komen, in een fijne omgeving en de verdieping met yoga en geleide meditaties zijn voor mij de juiste combinatie gebleken om mijn eerste keer detoxen zeer positief te ervaren. Het ontvangen van de Reiki behandeling vond ik ook erg bijzonder. Om de eerlijke, heerlijke sapjes niet te vergeten! Dank voor de aandacht en energie die jullie geven!”

Nicolien – Detox + Reiki (eerst met Reiki 1, toen Reiki 2)
“Twee Lighthouse Works retraites in 1 maand – helemaal top.
De eerste ronde was de ‘bevrijding’.

De tweede ronde was een ‘thuiskomst’.
Dank jullie wel lieve schatten, you changed the course of my life.”

Marinka – Detox weekend
“Het weekend heeft me gebracht dat ik zowel van binnen als van buiten helemaal schoon voel. Niet gedacht dat minder en gezonder eten dit resultaat geeft. Goede combi tussen activiteiten en vrije tijd. Nu de hoofdpijn als sneeuw voor de zon is verdwenen ga ik helemaal opgewekt en vol energie naar huis.”

Linda Teeling – Detox weekend
“Bedankt voor de perfecte locatie, verzorging, hulp en verse sapjes tijdens mijn eerste detox. Zelfs al na zo’n paar dagen kom ik er al ‘bewuster’ uit. De yoga en voedingslessen en saprecepten hoop ik zoveel mogelijk mee te nemen en anders tot gewoon heel snel bij het volgende detox weekend!”

Patricia – Detox weekend
“Heel veel warmte en liefde van 2 bijzondere vrouwen (Eelke en Patricia), voelt als een warm bad. Ik heb teruggekregen wat ik was kwijtgeraakt. Heel bijzonder dat jullie zo begaan zijn met iedereen.”

Marjan van Norel – Detox + Reiki
“Ik vond het een heel fijne plek, warm onthaal, heel persoonlijk. Nadine en Eelke zijn echt en puur en een zeer goede aanvulling op elkaar. Ze laten je totaal in je waarde. Niets moet en alles mag. 2 personen bij wie je graag in de buurt vertoeft.”

Ilona
“Van onrust naar rust. Alles even loslaten. Jezelf opnieuw ontdekken. Vooral de EFT sessie met Eelke was voor mij echt geweldig. Heb het gevoel dat ik er weer tegen aan kan. Een eye-opener. Het sapvasten vond ik wel pittig, maar uiteindelijk draagt het wel bij aan het ‘nieuwe start’ gevoel”

Remco Terpstra
“Lieve Lighthouse mensen, wat een onwijs rustgevend, open en gezellig weekend! Lekkere rustige omgeving en hele lieve dames die met passie en liefde masseren, yoga geven, meditatie doen en je bezig houden. En veel lekkere sapjes! Onwijs bedankt dat ik dit heb mogen meemaken!”

Mirjam
“Dit weekend gaf me precies het moment voor mezelf dat ik even nodig had. Super.”

Irma en Benita
“Een weekend detoxen met Lighthouse Works is:
Verrassend – hoe heerlijk alle sappen zijn; hoe leuk en enthousiast de begeleiding van Eelke en Nadine is; hoe zulke verschillende deelnemers samen zo’n mooie groep vormen.
Inspirerend – wat het doet met je lichaam en geest; de yoga en meditatie openen je ogen en geven een hoop zelfreflectie.
Ontspannend – de massages zijn intens en van topkwaliteit; de prachtige omgeving; het niets moeten, doen wat je zelf wilt.
Lieve Eelke en Nadine, onwijs bedankt, wij hebben erg genoten!”

Angelique
“Heerlijk een weekend even helemaal voor jezelf. En fijn om met een vriendin te doen. De EFT behandeling vond ik ook heel prettig: op deze manier krijg je meer lucht in je hoofd.”

Riekie Loonen
“Bedankt voor de geweldige ontvangst toen ik aankwam. Ik voelde me zeer welkom. Wat ik vooral fijn vond is dat iedereen je in je waarde laat. En de rust en stilte was heerlijk. Als ook de massage. Ik ben weer bijgetankt en kan er weer even tegen.”

Ingmar
“Mooie dagen, nieuwe ervaringen, leuke gesprekken. Helemaal de moeite waard!”

Renate en Helouise
“Lekker gerelaxed, nieuwe inzichten opgedaan en de inspiratie om bewuster met eten om te gaan.”

Nicolien
“Hey Schattekes 🙂
Iedereen in m’n omgeving vraagt zich af wat jullie me toegediend hebben (drugs of zo ??) hahaha. Krijg die enorme grijns maar niet van m’n gezicht af.”

Els Peeters
“Het lijkt wel of dit weekend me op een hoger niveau getild heeft. Alsmede heeft het me rust, vertrouwen en meer geduld gebracht. Een ongelooflijke ervaring om met energie, simpele handgrepen en mensen om te mogen gaan. Ook de behandeling was super!”

Astrid
“Ik ben omarmd met warmte en openheid. Met ruimte voor jezelf zijn, heerlijk gedetoxed en klaar voor nieuwe uitdagingen met een gevoel van rust en vertrouwen.”

Joke M.
“Ik heb een lekker ontspannen weekend gehad. Helemaal fris en uitgerust ga ik naar huis”

Maya Deuling
“Wat heb je iets goeds opgericht met Lighthouse! Zoals een vuurtoren als een baken in onrustige zeeen, woelige wateren, onbekende bestemmingen, de weg wijst met zijn lichtbundel in het donker, in de mist, zo laat je ons kennismaken, ontdekken en herontdekken wat dat licht is in onszelf, in overal. Dat ‘overal’ wat zo groot is dat het me overweldigt – dat één zijn met het universum. Ik begin met het lichtje in mezelf te koesteren en die warmte te delen met mij naasten. Ik voel me gegrond en vol blijdschap, wat een heerlijke toestand!”

Anoniem
“Ontzettend bedankt voor het bijzondere weekend, wat was het fijn om helemaal nergens aan te denken en verzorgd te worden. Een mooie plek en lieve mensen. Ik voel me helemaal relaxed en schoon. Zowel van binnen als van buiten. Ook mijn interesse in Reiki is gewekt na een paar bijzondere behandelingen. Super bedankt!”

Caroline Tegelaar
“Wat een geweldig weekend op het landgoed! Perfecte locatie om te voelen en om te zijn. Ik heb alle zintuigen weer gevoeld. Zelfs de smaak. Stormy weather in een korte periode, heel intensief. The Lighthouse, niet voor niets. Dank Eelke en Nadine! Namaste.”

Ton Wessling
“Heerlijke cursus, opent je helemaal! Voelt alsof ik heel ver weg op vakantie ben, lekker! Een heel goed begin van de lente, mijn lente! Ik ben benieuwd hoe dit verder gaat werken in mijn leven, tot nu toe in ieder geval fijn.”

Laurence
“Ik vond het heel prettig dat de Lighthouse ladies zo ontzettend vriendelijk en behulpzaam zijn. De drukte in mijn hoofd is door dit weekend veel minder geworden. Deze dames verstaan hun vak!”

Wil vd Plas
“Ik had 5 jaar
geleden Reiki 1 gedaan en de tijd was er nú klaar voor om Reiki 2 te gaan doen. Het was een heel bijzonder weekend waarin heel bijzondere dingen zijn gebeurd en ik heel bijzondere mensen heb ontmoet. Ik ga naar huis als een ontspannen blij en licht mens. Dank aan de medecursisten, Nadine, en last but not least Eelke.”

Sybren Stuvel en Marit Beimers
“Heerlijk weekend achter de rug!”

Wanda Cohen
“Graag wil ik je nogmaals bedanken voor het bijzondere weekend. Ik kwam via een omweg met je in aanraking en blijkbaar heeft het zo moeten zijn. Dank voor je inzichten en dank dat je me weer een extra beetje vertrouwen in mezelf hebt gegeven.”

Brigit Burer
“Dank jullie wel voor het fijne weekend. Het was een bijzondere ervaring om buiten, in het zonnetje, tussen de herten en getjilp van de vogels, Reiki te kunnen oefenen. Dat alleen al maakte het bijzonder en dan heb ik het nog niets eens over de éigen reiki ervaring en goede zorgen en aandacht van jou en Nadine.

Het heeft me heel veel gebracht, en heb veel over mezelf geleerd, hierdoor zit ik weer in een positieve flow, wat hard nodig was. Hopelijk kan ik die nu beter vasthouden. en zelfs ook verder uitdragen…! Ik laat mijn  ervaringen van afgelopen weekend nog verder bezinken en vind het fijn om jullie te hebben ontmoet.”

Johan's Review RetraiteJohan van Turenhout – Reiki 1 en 2
“Mijn ervaring met Reiki is voor mij één aaneenschakeling van wonderen die op vrijdag 3 september voor mij is begonnen. De cursusdagen waren al mooi om mee te maken, maar vooral de eerste dagen direct daarna gaven mij zo’n wonderlijke boost van energie dat ik constant tegen iedereen om mij heen vertelde dat ik zoiets wonderlijks nooit verwacht had. Elke dag tot op dit moment geef ik mijzelf ‘s avonds een reiki behandeling. De uitwerking op de chemo is voor mij ook al een wonder. Hoewel ik nog wel een beetje vermoeid ben die eerste dagen na de chemo toediening is het verschil met die kuren van de vorige reeks enorm groot. Mijn lichamelijke en geestelijke weestand lijken alleen maar steeds beter te worden. Update november: nieuwe scans in het ziekenhuis. Wat blijkt: de tumor in mijn longen is afgenomen! Een echt wonder.”

Susanne van Bergeijk
“Rust, leuke inspirerende ervaring, gezelligheid, en leuke mensen ontmoet. Ik voel me weer fris.”

Sylvia's Review Retraite Sylvia Beckers – Reiki 1 en 2
“Ik heb 30 jaar geleden Reiki 1 gedaan en wilde graag Reiki 2 gaan halen. Ik heb Reiki 1 nogmaals -als opfrisser- gedaan bij Lighthouse Works en daar ook over chakra’s geleerd, dat heb ik bij mijn vorige cursus niet gehad. Ik vond de totaalaanpak van reiki met de verschillende lessen een goede combinatie. De yoga was heerlijk, zwaar maar niet té zwaar. De massage was openend, verfrissend, liefdevol. Het sapvasten is een goed idee, zuiverend, maar je moet er wel aan toe zijn. De begeleiding was goed, goede aandacht voor iedereen. Het resultaat van Reiki op het zelfherstellend vermogen heb ik vorig jaar weer aan den lijve ondervonden toen ik een grote brandwond had. De arts voorspelde een genezingstermijn van minimaal 6 weken. Ik heb de wond toen elke dag reiki gegeven en dat verkorte de genezingsperiode naar 3 weken. Als fysiek resultaat nu na de cursus merk ik dat ik minder moe ben.”

Marloes
“In het kort: weer beetje dichter bij mezelf en nog meer vertrouwen en energie! En… super sapjes! Veel dank lieve Eelke en Nadine!”

Renske
“Ik vond het een heerlijk, ontspannen weekend. Er was veel ruimte om je eigen ding te doen en tot rust te komen. Het is prettig dat je jezelf dit in een weekend kan geven en daarna weer door kan pakken met een schoner lijf. Ik heb wel vaker gesapvast, maar voorheen altijd thuis. Door fysiek weg te gaan, geen prikkels van buiten af te hebben kom je geestelijk en lichamelijk weer tot jezelf. Keep on the good work!”

Eleonore Lensing
“Man lernt bei diesem Kursus dass man selbst in sich ruhen kann und man lernt Handgriffe um es auch im normaler Leben zu gebrauchen. Alles in Alten ein sehr lehrreiches Kursus.”

Brigitte de Haas
“Dit weekend heeft me alle kanten van emoties op geslingerd. Soms ook moeilijke, om daar later weer van te leren dat sommige emoties eerst nodig zijn om je tot de volgende stap te brengen. Interessant weekend! Dankjewel!”

Anoniem
“Rust, ontspanning en quality time met mezelf. Ik heb genoten van de massages, heerlijk bijgeslapen en ga naar huis met een schoon en uitgerust lichaam.”

Aranka – E.F.T. behandeling
“De EFT behandeling was heel bijzonder, dat je in zo’n korte periode zoveel en eigenlijk zo makkelijk inzicht krijgt in grote vragen”

Miranda de Fouw – E.F.T. behandeling
“Ik had nog nooit van E.F.T. gehoord maar was mijn strijd met eten en de kilo’s zo zat dat ik op zoek ging naar een manier om het bij de bron aan te pakken. Tijdens de behandeling best een beetje lacherig omdat ik het “tappen” op z’n zachts gezegd best wel raar vond. Maar in de 4 dagen na de 1ste behandeling merkte ik al zo’n fantastisch verschil… m’n strijd was weg! Ik, de emotie eter, kon ineens gewoon dingen af slaan omdat ik er geen behoefte aan had. Ik eet nu wanneer ik trek heb en geniet ervan, zonder strijd, zonder schuld. Nooit gedacht dat dat ooit zo zou kunnen… ik kan en durf nu hardop te zeggen dat voedsel niet meer mijn vijand is. En ik ben ook een heel stuk wijzer geworden over mijzelf. Met dank aan Eelke wat een warme vrouw… dus ik dank je, Eelke, voor deze grote verandering in mijn leven.”

Niels' reviewNiels van de Pas – Rawfood Diner Night
“Nice people to meet and dine with. You surprised us by the fantastic combinations of vegetables and fruits, it tasted all so delicious that we sure gonna promote your rawfood dinners. And maybe a recipy book of all these new creations from your mind after a half year. Thanks Eelke!”

 

Jouw Reviews Retraite

Jouw reactie ook hier?
Heb jij ook een cursus gedaan, evenement bijgewoond of behandeling ervaren bij Lighthouse Works en wil je daarover iets delen of publiceren op deze plek? Stuur dan een mailtje met je naam, het onderwerp en de reactie naar info@lighthouseworks.nl

Comments are closed.