Brasserie veluwe


MENU

2-GANGEN DINER VRIJDAG EN ZATERDAG

Voorgerecht

Carpaccio met pesto mayonaise, vers geschaafde Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitjes

Franse Uiensoep met een Gruyère crouton

Tartaar van zeebaars met zeewiersalade, kruiden mayonaise, rijst krokant en enoki

Geroosterde biet met roquefort, kappertjes, walnotensalsa, witlof, sinaasappel en punzu dressing (vega)

Carpaccio van oesterzwam met gemarineerde champignons en kaas krokantjes (kan ook ‘VEGAN’ besteld worden)


Hoofdgerecht

Schelvis met gestoofde groene kool, gebakken roodlof en beurre blanc met appel

Wildzwijnstoof met zoete aardappel, gebakken Eryngii en een rouleau van savooie kool

Kipsaté van de grill geserveerd met friet, atjar en kroepoek

Frittata van pompoen en pastinaak, met curly kale, crunch van maccedamia noten en

relish van rode ui (vega)

Polenta met bataat, witlof beurre noisette, pastinaak, groene asperge en saus van gerookte boter (vega)


Na het eten wordt er een kopje thee of koffie naar wens geserveerd

Koffie, (dubbele) espresso, cappuccino, koffie verkeerd, of thee


LUNCH OP ZATERDAG EN ZONDAG

Iets warms

Thaise curry soep met koriander en gamba (kan ook vegetarisch)

Huisgemaakte tomatensoep van pomodori met pesto (vega)

Uitsmijter naar keuze met ham, kaas of rosbief op desembrood

Wit of bruin Baguette met geitenkaas uit de oven en honing

Iets kouds

Wit of bruin brood met home made tonijn salade met appel, augurk en paprika

Wit of bruin brood met gerookte kip met American coleslaw en guacamole

Salades

Carpaccio met paddenstoelen, gerookte amandelen, granaatappelpitjes old amsterdam en schorseneren

Linzen Salade met romaine sla, gerookte kip, mosterddressing, feta, cashewnoten en roodlof (kan ook Vegetarisch)

Geitenkaas Salade uit de oven met honing, gepofte biet, appel, kiemgroenten en pecannoten

Gerookte zalm Salade met couscous, geroosterde pompoen, zoet zure enoki, kerrie mayonaise en huisgemaakte croutons

Eet smakelijk!!