Vacature Yoga docent

Wat leuk dat je interesse hebt in onze vacature van freelance Yoga docent!

Wij organiseren down-to-earth, inspirerende Detox, Yoga en Mindfulness Retreats in een heerlijk, comfortabele omgeving.

Ons team bestaat uit bevlogen, warme, professionele yoga docenten, masseurs, mindfulness trainers en voedingscoaches (meestal met een combinatie van die skills), die met hart en ziel hun werk doen én Lighthouse helpen verder uit te bouwen.

Deelnemers kiezen voor onze retreats vanwege een flinke dosis persoonlijke aandacht. Dat kenmerkt elk teamlid, die stuk voor stuk niets liever doen dan anderen in de watten leggen, inspireren en een luisterend oor bieden waar nodig. Om dit te kunnen verwezenlijken zijn onze groepen niet groter dan 15 deelnemers en begeleid je de retreats altijd met zijn tweeën.

Op dit moment zijn wij, vanwege uitbreiding, op zoek naar een ervaren Yoga Docent.

FREELANCE YOGA DOCENT

Tijdens al onze retreats verzorg jij inspirerende, ontspannende en inspannende yogalessen in diverse yogastijlen. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Dat betekent dat je een programma samenstelt met oog op zowel de groep als het individu. Voor iedereen haalbaar en uitdagend genoeg. Daarnaast ben je tijdens het weekend inzetbaar als masseur. Kortom, tijdens het weekend ben jij er om ervoor te zorgen dat het weekend organisatorisch soepel verloopt, je verzorgt heerlijke yogalessen en bent er met je volle aandacht om onze deelnemers lekker in de watten te leggen. Het is tenslotte hun weekend.

Meer informatie over onze Yoga Retreats kun je vinden op:
https://www.lighthouseworks.nl/yoga-retreats/

Wij zoeken een freelance yoga docent met het volgende profiel:

 • afgeronde yoga opleiding(en)
 • minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als yoga docent
 • je hebt ervaring met verschillende yogastijlen en past deze ook graag toe tijdens je lessen.

Ons team bestaat uit heel diverse, sprankelende persoonlijkheden. Dat vinden wij belangrijk om onze deelnemers en elkaar te kunnen inspireren. Daarnaast is het belangrijk dat je als ook over de volgende eigenschappen beschikt:

 • oprechte passie voor je vak en deze passie wil je graag delen met anderen
 • ervaring in het begeleiden van groepen en het spreken voor groepen
 • super positieve instelling
 • je bent van nature iemand die graag een ander wil laten stralen
 • je voelt aan waar je gasten behoefte aan hebben en weet ze te raken met je oprechte aandacht, je luisterend oor, een goed gesprek of de perfecte massage
 • echte aanpakker, nuchter
 • ervaring als masseur of bereid dit mooie vak te leren
 • minimaal 10 weekenden per jaar beschikbaar (in NL)

Is dit allemaal een feestje van herkenning voor jou en wil je als freelance yoga docent onderdeel uitmaken van een gezellig en professioneel team met oprechte passie voor gezondheid? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Al op korte termijn hebben wij mogelijkheden voor een freelance Yoga docent uit de regio Zuid Nederland i.v.m. een nieuwe locatie in Limburg.

Je kunt je motivatie met CV mailen naar: info@lighthouseworks.nl, t.a.v. Lisette ter Borg.

Uitgelicht