Vacature Mindfulness Trainer

Wat leuk dat je interesse hebt in onze vacature van Mindfulness Trainer!

UPDATE: ONS TEAM VAN MINDFULNESS TRAINERS IS COMPLEET. Reacties zijn nog altijd welkom, maar dan nemen wij jouw gegevens graag in behandeling bij een toekomstige procedure.

Wij organiseren down-to-earth, inspirerende Detox, Yoga en Mindfulness retreats in een heerlijk, comfortabele omgeving.

Ons team bestaat uit bevlogen, warme, professionele yoga docenten, masseurs, mindfulness trainers en voedingscoaches (meestal met een combinatie van die skills), die met hart en ziel hun werk doen én Lighthouse helpen verder uit te bouwen.

Deelnemers kiezen voor onze retreats vanwege een flinke dosis persoonlijke aandacht. Dat kenmerkt elk teamlid, die stuk voor stuk niets liever doen dan anderen in de watten leggen, inspireren en een luisterend oor bieden waar nodig. Om dit te kunnen verwezenlijken zijn onze groepen niet groter dan 15 deelnemers en begeleid je de retreats altijd met zijn tweeën.

Op dit moment zijn wij, vanwege uitbreiding, op zoek naar een ervaren Mindfulness Trainer.

FREELANCE MINDFULNESS TRAINER

Onze Mindfulness Weekenden worden begeleid door een Mindfulness Trainer (VMBN categorie 1) en een Yoga docente. Voor meer informatie over ons mindfulness programma kun je een kijkje nemen op: https://www.lighthouseworks.nl/mindfulness-retreats/

Tijdens het Mindfulness weekend ben jij er om ervoor te zorgen dat het weekend organisatorisch soepel verloopt, je verzorgt de Mindfulness workshops en bent er 100% om onze deelnemers lekker in de watten te leggen. Het is tenslotte hun weekend. Naast het verzorgen van de Mindfulness workshops ben je inzetbaar als masseur en coach.

Wij zoeken een freelance Mindfulness Trainer met het volgende profiel:

 • gecertificeerd Mindfulness Trainer VMBN categorie 1
 • minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Mindfulness trainer
 • het is een pré wanneer je ook ervaring hebt in het verzorgen van Mindfulness trainingen in een zakelijke omgeving. Dit i.v.m. onze business aanvragen

Ons team bestaat uit heel diverse, sprankelende persoonlijkheden. Dat vinden wij belangrijk om onze deelnemers en elkaar te kunnen inspireren. Daarnaast is het belangrijk dat je als Mindfulness Trainer ook over de volgende eigenschappen beschikt:

 • oprechte passie voor je vak en deze passie wil je graag delen met anderen
 • ervaring in het begeleiden van groepen en het spreken voor groepen
 • super positieve instelling
 • je bent van nature iemand die graag een ander wil laten stralen
 • je voelt aan waar je gasten behoefte aan hebben en weet ze te raken met je oprechte aandacht, je luisterend oor, een goed gesprek of de perfecte massage
 • echte aanpakker, nuchter
 • ervaring als masseur of bereid dit mooie vak te leren
 • minimaal 10 weekenden per jaar beschikbaar

Is dit allemaal een feestje van herkenning voor jou en wil je als freelance Mindfulness Trainer onderdeel uitmaken van een gezellig en professioneel team met oprechte passie voor gezondheid? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Je kunt je motivatie met CV mailen naar: info@lighthouseworks.nl, t.a.v. Lisette ter Borg.

Uitgelicht