Lighthouse Works op je werk

Wij organiseren prachtige programma’s voor teams en organisaties. Met dezelfde persoonlijke aandacht en professionaliteit als tijdens onze retreats voor de particuliere markt. En dan net even anders, namelijk voor het team EN het individu.

Wij zetten in op het verbeteren van de communicatie: in stilte met jezelf en in dialoog met de ander. Altijd in combinatie met het bevorderen van het individuele gestel. Even de druk van de ketel halen, de team verbinding zoeken, vinden en behouden.

Om je alvast een beeld te geven zie je hieronder een aantal van onze programma’s en workshops. En ja, ook voor inspirerende vitaliteitsdagen voor klanten of medewerkers kun je bij ons terecht. Ver weg van de dagelijkse werk beslommeringen of juist op de werkvloer, het kan allebei. Op maat gemaakt, dat sowieso.

Nieuwsgierig wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Leuk! Bel of mail ons gerust: info@lighthouseworks.nl of 020 260 7007.

Ervaringen

CRH Bouwmaten – Managementteam

Het mananagementteam van CRH Bouwmaten was op zoek naar een teamtraining, anders dan gangbare teamtrainingen of team-coaching. En vond dat bij Lighthouse Works. Fijn om in drukke tijden aandacht te (leren) besteden aan rust en toch daarnaast doelgericht bezig zijn. Al vanaf het eerste contact verliep de samenwerking met Lighthouse Works prima en zo is er een mooi tweedaagse maatwerkprogramma ontstaan wat perfect aansloot bij de behoefte van het team. En ook als je geen ervaring hebt met mindfulness maar we wel voor open staat, is het zeker een aanrader! Ons team was zo positief dat later in het jaar een tweede sessie heeft plaatsgevonden en wederom een hele positieve ervaring. Fijn om samen te werken met twee professionals die flexibel inspelen op actualiteiten.

KLM – HR Support

Daphne Hofman van KLM HR Support riep de hulp van Lighthouse Works in voor haar project ‘Gezondheid op het werk’, met als doel om medewerkers praktische handvatten mee te geven om bewuster te worden van een gezondere leefstijl. Zelf deed ze mee aan een Detox Weekend, welke ze een ‘life changing experience’ noemde en waarna ze Lighthouse Works vroeg om twee lezingen over gezonde voeding te geven bij de KLM incompany. Haar reactie: “Ik ben razend enthousiast over deze organisatie, de professionaliteit, begeleiding en kwaliteit ervan. Het zijn mensen die echt verstand van zaken hebben, weten waar ze het over hebben en zeer goed omgaan met hun klanten, met alles wat erbij hoort.”

Viva! Zorggroep

Deze zorg professionals wilden de samenwerking van hun team verbeteren en schakelde Lighthouse Works in voor hulp. Marit Beimers, initiatiefneemster van Viva! Zorggroep schrijft: “Voor onze teambuilding dag wilden wij graag een acro-yoga workshop, omdat dat samenwerking en vertrouwen op een speelse manier stimuleert. En dat het liefst op een ontspannen locatie. Wat een geweldige dag werd dat! Acro-yoga was voor iedereen nieuw en niet iedereen is zo sportief/lenig, dus vooraf waren er een paar met wat twijfel. Maar toen we eenmaal waren begonnen was iedereen er vol van! Geweldige docente die alle aandacht had voor iedereen, en een geweldige locatie: op het strand! Relaxed, gezellig én… het heeft ons team echt een boost gegeven! Bedankt Lighthouse works!”

Bousie Advocaten

Marie José Spit van Bousie advocaten schrijft: “Tijdens een weekend weg met het hele kantoor hebben we een yogales laten verzorgen door Lighthouse Works. De les was geschikt voor beginners en uitdagend genoeg voor de gevorderden. Ook degenen die vooraf zich afvroegen of het wel wat voor hen was, waren er erg over te spreken na afloop. Fijne yogadocente en ook nog eens op een geweldige locatie!”

Cinéart Nederland

Deze Amsterdamse filmdistributeur wilde zijn personeel eens goed in het zonnetje zetten en boekte een “Business in Balance” dag:
Die dag startte niet bij de koffie automaat maar in de vergaderzaal met een 15 Minutes No Sweat Yoga sessie. Gewoon in pak! De lunch werd die dag ook door Lighthouse Works verzorgd, hip & healthy: Rawfood Lunch! En gedurende de dag kregen alle medewerkers een half uurtje extra ontspanning met een Indian Head Massage. Reactie van één van de werknemers de volgende dag: “Heb sinds tijden niet meer zo goed en lang geslapen als vannacht, fijn die yoga en massage!”

Ook doen?

Nieuwsgierig geworden, bel of mail ons even! Leuk om je te spreken.

Mail je wensen naar info@lighthouseworks.nl of bel ons op 020-260 7007 en wij maken graag vrijblijvend een offerte.