Yoga Weekend

Een yoga weekend wat bij jóu past. Keuze uit 4 soorten:
Niet iedereen heeft de tijd om een week in Spanje te zitten… dus gelukkig zijn er ook yoga weekenden dicht bij huis. Voor alle niveau’s, voor elk doel, voor ieder wat wils. Wat past er bij jou?

Yoga & Wellness weekend

Tijdens dit Yoga Weekend verblijf je in een luxe Spa Hotel midden in het Veluwse groen. Er zijn 6 yoga workshops, meditatie- en ademhalingssessies en een mindfulness wandeling. Daarnaast kun je kiezen of je meedoet aan de workshops, óf dat je die tijd gebruikt om je heerlijk in de watten te laten leggen met massages of beauty behandelingen, te genieten van de sauna en het zwembad, of gewoon eindelijk eens dat boek uitlezen! Niets moet, alles mag. Kortom: een rijk gevuld weekend, waarin jíj kiest wat je nodig hebt om met een volle batterij weer huiswaarts te keren.

1 keer per maand, het hele jaar door
Vanaf € 490.-
Klik hier voor meer infoYoga Weekend

Yoga Intensive Weekend

Ben je een echte yoga fan? En wil je flink veel oefenen, maar ook meer te weten komen over waarom je bepaalde houdingen doet en meer verdieping of technische kennis? Misschien ben je net begonnen en wil je veel verschillende soorten yoga proeven om uit te vinden wat bij jou past. Misschien ben je al jaren fanatiek en overweeg je zelfs een teacher training om echt de diepte in te gaan? Dan is dít jouw weekend: drie dagen gevuld met maar liefst 11 yoga lesuren! We laten je niet alleen kennis maken met verschillende yoga stijlen maar gaan ook inhoudelijk in op vragen vanuit jou, waar loop jij tegenaan, zijn er thema’s die leven, bijvoorbeeld: spiegels, mindfulness, bepaalde reactie patronen, focus en intenties. Hét weekend voor wie de diepte in wil!

1x per maand, het hele jaar door
€ 490,- pp
Klik hier voor meer info 

Yoga & Detox weekend

Een weekend waarin je de ultieme schone start kunt maken voor lijf & geest. Ondersteund met yogalessen en wandelingen, kun je onder professionele begeleiding  sapvasten of mildvasten. Om die paar kilo’s kwijt te raken, je huid te laten stralen, een goede start te maken met een nieuwe gezonde levensstijl. Dit weekend krijg je 2 yogalessen per dag, elke avond meditaties, elke dag een begeleide wandeling en kun je deelnemen aan een uitgebreide voedingsleer workshop. En ook hier kun je je weer heerlijk in de watten laten leggen met massages of beauty behandelingen, genieten van de sauna en het zwembad, of gewoon eindelijk eens dat boek uitlezen. Om uitgerust, opgeschoond en vol energie een nieuwe start te kunnen maken!

2 keer per maand, het hele jaar door
Vanaf € 450.-
Klik hier voor meer info

Yoga & Mindfulness weekend

Er zijn maar twee dagen in het jaar waarop je niks voor elkaar kunt krijgen. De eerste heet gisteren en de ander morgen… dat maakt vandaag de perfecte dag om echt te Zijn! Met aandacht voor wat nu is. Het leven meemaken op het moment dat het zich daadwerkelijk afspeelt. Maak kennis met de kunst van het Zijn door middel van yoga, meditatie en Mindfulness workshops.

1 keer per maand, het hele jaar door
Vanaf € 550.-

Klik hier voor meer info.

Alle 4 de soorten Yoga Retreats vinden plaats in dit luxe hotel midden in de Veluwse bossen:

Locatie Lighthouse WorksLocatie Lighthouse Works

 

Comments are closed.