Yoga Retreats

Vier verschillende yoga retreats, voor ieder niveau, voor elk doel en voor ieder wat wils. Allemaal met veel persoonlijke begeleiding en ruimte voor wat jij nodig hebt voor een ontspannen en uitdagend yoga weekend of week.

Yoga Weekend

Tijdens dit Yoga Weekend verblijf je in een luxe Spa Hotel midden in het Veluwse groen. Er zijn 4 yoga workshops en een mindfulness wandeling. Daarnaast kun je je tijd gebruiken om je heerlijk in de watten te laten leggen met massages of beauty behandelingen, te genieten van de sauna en het zwembad, of gewoon eindelijk eens dat boek uitlezen! Niets moet, alles mag. Kortom: een rijk gevuld weekend, waarin jíj kiest wat je nodig hebt om met een volle batterij weer huiswaarts te keren.

1 keer per maand, het hele jaar door
Vanaf € 390.-
Klik hier voor meer infoYoga Weekend

Yoga Intensive Weekend

Ben je een echte yoga fan? En wil je flink veel oefenen, maar ook meer te weten komen over waarom je bepaalde houdingen doet en meer verdieping of technische kennis? Misschien ben je net begonnen en wil je veel verschillende soorten yoga proeven om uit te vinden wat bij jou past. Misschien ben je al jaren fanatiek en overweeg je zelfs een teacher training om echt de diepte in te gaan? Dan is dít jouw weekend: drie dagen gevuld met maar liefst 11 yoga lesuren! We laten je niet alleen kennis maken met verschillende yoga stijlen maar gaan ook inhoudelijk in op vragen vanuit jou, waar loop jij tegenaan, zijn er thema’s die leven, bijvoorbeeld: spiegels, mindfulness, bepaalde reactie patronen, focus en intenties. Hét weekend voor wie de diepte in wil!

1x per maand, het hele jaar door
€ 490,- pp
Klik hier voor meer info 

Yoga & Detox weekend

Een weekend waarin je de ultieme schone start kunt maken voor lijf & geest. Detoxen onder professionele begeleiding, waarbij de yogalessen, wandeling en workshop allemaal ondersteunend zijn aan het detox proces. Zo kun je op een fijne manier die paar kilo’s kwijt te raken, je huid laten stralen, een goede start te maken met een nieuwe gezonde levensstijl. Dit weekend krijg je 2 milde ondersteunende yogalessen per dag, elke avond meditaties, elke dag een begeleide wandeling en kun je deelnemen aan een voedingsworkshop. En ook hier kun je je weer heerlijk in de watten laten leggen met massages of beauty behandelingen, genieten van de sauna en het zwembad, of gewoon eindelijk eens dat boek uitlezen. Om uitgerust, opgeschoond en vol energie een nieuwe start te kunnen maken!

2 keer per maand, het hele jaar door
Vanaf € 450.-
Klik hier voor meer info

Bovenstaande Yoga Retreats vinden plaats in dit luxe hotel midden in de Veluwse bossen:

Locatie Lighthouse WorksLocatie Lighthouse Works

Yoga Vakantie Poros Griekenland

Een week lang (bijna) geen beslissingen nemen en boodschappen doen. Laat je verzorgen. Laat je spanningen los. Geniet van jezelf, de yoga, de hapjes en de drankjes, de schoonheid van de natuur en van de mensen om je heen. En waar kan dat nu beter dan aan zee op een plek waar de zon heel vaak schijnt?

Laat je inspireren door de prachtige omgeving van het Griekse eiland Poros, de begeleiders en andere deelnemers die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met thema’s als bewegen, geluk, groei, ontstressen, emoties, ontspannen leven, overbelasting, onthaasten en/of floreren.

Bouw jouw yoga en mindfulness routine op. Een week lang kun je dagelijks 2 yogalessen per dag volgen. Yogalessen waarin mindfullnessthema’s aan bod komen.

diverse data beschikbaar ook voor 2018, het hele jaar door!
Vanaf € 495,-
Klik hier voor meer info

Comments are closed.