Yoga Retreat Nederland

Yoga Retreat

Yoga retreat in eigen land? Keuze uit 3 opties:
Voor alle liefhebbers van yoga die misschien níet de tijd hebben om een week naar het buitenland af te reizen maar gewoon een weekend dicht bij huis lekker veel yoga willen doen, hebben we yoga mini breaks, in 3 varianten:

Yoga & Wellness weekend

Tijdens dit Yoga Weekend verblijf je in een luxe Spa Hotel midden in het Veluwse groen. Er zijn 5 yoga workshops, elke ochtend een begeleide meditatie en elke dag een mindfulness wandeling. Daarnaast kun je kiezen of je meedoet aan de Yoga Lifestyle & theorie lezingen óf dat je die tijd gebruikt om je heerlijk in de watten te laten leggen met massages of beauty behandelingen, te genieten van de sauna en het zwembad, of gewoon eindelijk eens dat boek uitlezen! Niets moet, alles mag. Kortom: een rijk gevuld weekend, waarin jíj kiest wat je nodig hebt om met een volle batterij weer huiswaarts te keren.

1 keer per maand, het hele jaar door
Vanaf € 429.- p.p.
Klik hier voor meer info

Yoga Intensive Weekend

Ben je een echte yoga fan? En wil je flink veel oefenen, maar ook meer te weten komen over de hele lifestyle en filosofie achter yoga? Misschien ben je net begonnen en wil je veel verschillende soorten yoga proeven om uit te vinden wat bij jou past. Misschien ben je al jaren fanatiek en overweeg je zelfs een teacher training om echt de diepte in te gaan? Dan is dít jouw weekend: drie dagen gevuld met maar liefst 16 yoga lesuren! We laten je niet alleen kennis maken met verschillende yoga stijlen maar gaan ook in op de filosofie, historie en lifestyle van Yoga. Hét weekend voor wie de diepte in wil!

1x per maand, het hele jaar door
€ 499,- p.p.
Klik hier voor meer info 

Yoga & Detox weekend

Een weekend waarin je de ultieme schone start kunt maken voor lijf & geest. Ondersteund met yogalessen en wandelingen, kun je onder professionele begeleiding  sapvasten of mildvasten. Om die paar kilo’s kwijt te raken, je huid te laten stralen, een goede start te maken met een nieuwe gezonde levensstijl. Dit weekend krijg je 2 yogalessen per dag, elke avond meditaties, elke dag een begeleide wandeling en kun je deelnemen aan een uitgebreide voedingsleer workshop. En ook hier kun je je weer heerlijk in de watten laten leggen met massages of beauty behandelingen, genieten van de sauna en het zwembad, of gewoon eindelijk eens dat boek uitlezen. Om uitgerust, opgeschoond en vol energie een nieuwe start te kunnen maken!

2 tot 3 keer per maand, het hele jaar door
Vanaf € 499,- p.p.
Klik hier voor meer info

Alle 3 de soorten Yoga Retreats vinden plaats in dit luxe hotel midden in de Veluwse bossen:

Locatie Lighthouse WorksLocatie Lighthouse Works

Comments are closed.