Natural Beauty Facial

Het gezonde alternatief voor Botox! Leer hoe je jouw gezichtshuid jong, stralend en strak kunt houden. Zonder naalden en chemische middelen. En ook nog eens heel voordelig!

Rimpels?
Met het ouder worden neemt de elasticiteit van de gezichtshuid langzaam af. En de bijbehorende rimpels (zeker de lachrimpels!) zijn hier een uitdrukking van. Omarm je deze verandering, of zou je liever willen dat ze verdwenen?

Natural BotoxBotox en fillers
Je kunt de rimpels bestrijden door ze van buitenaf op te vullen. Cremes, fillers en botox bieden allemaal oplossingen, die het probleem tijdelijk verhelpen. Maar – behalve dat de bij-effecten van die chemische stoffen nog niet helemaal bekend zijn – pakken deze methodes het probleem ook niet bij de oorzaak aan: ze bestrijden de symptomen, de rimpels, maar waar komen die eigenlijk vandaan? En is er geen methode die de oorzaak aanpakt en de huid gezond houdt van binnenuit?

Een natuurlijke oplossing!
Iedereen weet dat je je lichaam strak kunt houden door je spieren te trainen. Door strakkere spieren verstevig je de huid en verbeter je de doorbloeding waardoor de huid vernieuwt en gezond blijft. Daarom doe je misschien al veel aan yoga of ga je naar de sportschool. Maar wist je al dat er nergens meer spieren in je lijf zitten dan in je gezicht? En als gezichtsspieren niet anders zijn dan de spieren in de rest van je lijf, dan kan je die toch ook trainen? Met de juiste training en massagetechnieken stimuleer je ook de aanmaak van collageen – de stof die er voor zorgt dat je huid veerkrachtig en stevig is.

Zelf ervaren?
Ga voor een fris en gezond gezicht en boek een Natural Beauty Facial! Deze facial is méér dan alleen een behandeling: Nadine leert je ook hoe je -eenmaal thuis- zélf verder aan de slag kunt om je gezicht jong te houden.

Prijzen en boeken
Een behandeling duurt 30 minuten en kost € 35,-
LET OP: Deze behandeling is niet vooraf te boeken bij een weekend. Als betreffende specialiste op jouw weekend aanwezig is, hoor je dit bij de kennismaking op vrijdag en kan je deze behandeling ter plaatse bijboeken.

Reacties op de Natural Beauty facial

“De opbouw, kennis en het prettige gezelschap maakten het heel prettig en leerzaam. Goede uitleg van de oefeningen – ik heb ontzettend genoten en zou dit aan iedereen aanbevelen!” Resi Jilisen 

“Wat leuk! De oefeningen en de uitleg over beautyfood waren erg goed en de verdeling tussen leren en ervaren is goed in balans.” E.V.

Comments are closed.