Mindfulness Retreats

Mindfullness Retraite

MIND FULL… OF MINDFUL?
Voelen in plaats van denken, ervaren in plaats van uitvoeren, niet gewoon eten, maar de smaak beleven… Echt leven in plaats van simpelweg bestaan! Dat is waar Mindfulness over gaat. Met je volledige aandacht en zonder oordeel het moment ervaren. Dat vergt oefening en discipline. Want hoe eenvoudig het ook lijkt, onze gedachten nemen ons maar vaak genoeg weg van het hier en nu.

Gedachten gaan altijd over iets dat al geweest is, of iets dat nog komen gaat. Het gaat eigenlijk nooit over het hier en nu. Terwijl het enige moment waarin je echt leeft Nu is! Voor je het weet is een dag voorbij… of een week of een heel jaar. Zonder dat je er echt ‘bij’ was. We ervaren drukte, stress, de waan van alledag. Niet erg maar wel een beetje zonde. Er is zoveel om van te genieten!

WAT KAN EEN MINDFULNESS PROGRAMMA VOOR JE BETEKENEN?
Door jezelf te trainen meer mindful in het leven te staan voorkom je dat alles zo aan je voorbij raast. Het helpt je te zijn in het moment waardoor je ook stabieler en gelukkiger in het leven komt te staan. Je krijgt weer grip en dat voelt goed!

We hebben twee verschillende Mindfulness niveaus waar je uit kan kiezen.

MINDFULNESS WEEKEND

MINDFULNESS VERVOLG WEEKEND

Comments are closed.